Повезане вести

Бојан изгубио битку са короном: Заказана сахрана музичара који је преминуо у 45. години - без комеморације и окупљања

Бојан изгубио битку са короном: Заказана сахрана музичара који је преминуо у 45. години - без комеморације и окупљања

Мондо 24.11.2020
Бојан Златановић Токан, бубњар Амадеус бенда, биће сахрањен у четвртак, 26. новембра, на Шпитољском гробљу у Лесковцу. Бојан Златановић Токан, бубњар Амадеус бенда, биће сахрањен у четвртак, 26. новембра, на Шпитољском… »
Објаснио је шта се догодило: Бојан Тасић Џаја скрхан болом због смрти колеге Бојана Златановића

Објаснио је шта се догодило: Бојан Тасић Џаја скрхан болом због смрти колеге Бојана Златановића

Вести онлине 24.11.2020
Бојан Златановић Токан, бубњар „Амадеус бенда“, преминуо је 24. новембра од последица корона вируса у 46. години, а ова вест растужила је све. Најутученији су чланови бенда који су остали без великог пријатеља и дугогодишњег… »
"Није био болестан хронично, није био стар, нико не зна зашто се ово десило" Водитељка у сузама због смрти Бојана…

"Није био болестан хронично, није био стар, нико не зна зашто се ово десило" Водитељка у сузама због смрти Бојана…

Блиц 24.11.2020
Бојан Златановић, бубњар "Амадеус бенда" познат под надимком Токан, умро је данас у 45. години од последица корона вируса, а радијска водитељка Весна Законовић Арежина, блиска пријатељица преминулог музичара није могла да… »
Потресна порука кије Коцкар: Она ми је све, само желим да имам коме однети чоколаду у Зрењанин!

Потресна порука кије Коцкар: Она ми је све, само желим да имам коме однети чоколаду у Зрењанин!

Мондо 24.11.2020
"Превише људи умире", написала је Кристина. "Превише људи умире", написала је Кристина. Победница Задруге 1 и певачица Кристина Кија Коцкар осврнула се на тешку ситуацију због пандемије корона вируса, који већ месецима односи… »
Доктори су се окупили око кревета, пустили су му песму Амадеус бенда и певали наглас: Пријатељ открио последње тренутке…

Доктори су се окупили око кревета, пустили су му песму Амадеус бенда и певали наглас: Пријатељ открио последње тренутке…

Курир 24.11.2020
Бојан Златановић, бубњар "Амадеус бенда" познатији као Токан, преминуо је данас у 45. години од последица корона вируса, а његов колега и пријатељ Бојан Станимировић испричао је како су изгледали последњи тренуци музичара… »

Вести дана »