Povezane vesti
(FOTO) Bivšem mužu Goce Tržan uništili automobil
Nova 24.11.2020
Bivši muž pevačice Goce Tržan, Ivan Marinković koji je u međuvremenu postao rijaliti učesnik požalio se na svom Instagram profilu da mu je neko uništio auto. Ivan Marinković školski je primer nekoga ko je preko grbače svoje poznate bivše supruge postao… »
Bivšem mužu Goce Tržan uništili auto! Ivan Marinković se javno oglasio pa poručio: Toliko vas boli moje prisustvo, šta je…
Kurir 24.11.2020
Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, požalio se na svom Instagram profilu onim što je doživeo u toku dana. Naime, njemu su uništili auto, a za ljude koji su to uradili je imao samo ovo pitanje: "Je l' vas komšije toliko boli moje prisustvo?! Šta je… »
"Dokle može da ide ljudska: Pakost?" Bivšem mužu Goce Tržan uništili auto, slike razbesnele sve! Ivan očajan
Blic 24.11.2020
Učesnik domaćih rijalitija Ivan Marinković, nekadašnji suprug pevačice Goce Tržan, požalio se svima onim što je doživeo u toku današnjeg dana. - Je l' vas komšije toliko boli moje prisustvo?! Šta je sledeće? - napisao je Marinković u opisu fotografija… »
Vesti dana »

Gutereš: Odluka izraelske vlasti da preuzme kontrolu nad Gazom opasna eskalacija
Insajder pre 1 satjoš 35 povezanih

Tramp prepušta Putinu ključne teritorije koje je Rusija okupirala: Ovo su detalji sporazuma Vašingtona i Moskve!
Kurir pre 44 minutajoš 37 povezanih

Ne odustaje! Igor Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
Blic pre 2 satajoš 34 povezane

Studenti i građani ispred BIA: Policijski kordon blokira prilaz zgradi (FOTO)
Insajder pre 29 minutajoš 18 povezanih