Povezane vesti
(FOTO) Bivšem mužu Goce Tržan uništili automobil
Nova 24.11.2020
Bivši muž pevačice Goce Tržan, Ivan Marinković koji je u međuvremenu postao rijaliti učesnik požalio se na svom Instagram profilu da mu je neko uništio auto. Ivan Marinković školski je primer nekoga ko je preko grbače svoje poznate bivše… »
Bivšem mužu Goce Tržan uništili auto! Ivan Marinković se javno oglasio pa poručio: Toliko vas boli moje prisustvo, šta…
Kurir 24.11.2020
Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, požalio se na svom Instagram profilu onim što je doživeo u toku dana. Naime, njemu su uništili auto, a za ljude koji su to uradili je imao samo ovo pitanje: "Je l' vas komšije toliko boli moje prisustvo… »
"Dokle može da ide ljudska: Pakost?" Bivšem mužu Goce Tržan uništili auto, slike razbesnele sve! Ivan očajan
Blic 24.11.2020
Učesnik domaćih rijalitija Ivan Marinković, nekadašnji suprug pevačice Goce Tržan, požalio se svima onim što je doživeo u toku današnjeg dana. - Je l' vas komšije toliko boli moje prisustvo?! Šta je sledeće? - napisao je Marinković u opisu… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog velike tragedije u Severnoj Makedoniji
Insajder pre 30 minutajoš 36 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 48 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 54 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 54 minutajoš 8 povezanih

Za „danas ili sutra“ najavljeno konstatovanje ostavke premijera, mesec i po dana od njenog podnošenja
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih