Povezane vesti

Dečaka pregazio autobus u Zemunu: Bio sa bakom, silazio je, noga mu se zaglavila, pa je ispao iz vozila

Večernje novosti 25.11.2020
TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 časova osumnjičenom R.D. (1971) zbog izvršenja krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz člana 297 stav 4 u vezi sa članom 289 stav 3… »

Autobus pregazio 4-godišnjaka, a vozač nesvestan nastavio vožnju

Luftika 25.11.2020
Javno-komunalno preduzeće GSP “Beograd” prenelo je porodici 4-godišnjeg dečaka koji je juče nastradao u nesreći u Zemunu izraze najdubljeg saučešća. “JKP GSP ‘Beograd’ sa najdubljim žaljenjem, izjavljuje saučešće povodom tragične… »

"Mališan je ležao na putu, davali su mu veštačko: Disanje..." Ispovest očevidaca stravične tragedije u Zemunu kada je…

Blic 25.11.2020
Bilo je strašno, maleni dečak je ležao na putu, a ljudi su pojurili da mu pomognu. Davali su mu veštačko disanje, on je bio bez svesti... Ovim rečima za "Blic" očevidac opisuje stravičnu nesreću, koja se dogodila juče na stajalištu u… »

Uhapšen vozač sa linije 18, pregazio dečaka u Zemunu

B92 25.11.2020
Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu uhapšen R. D. (49), vozač autobusa na liniji 18, zbog saobraćajne nesreće u kojoj je juče u Zemunu stradao dečak. U nesreći je teško povređen četvorogodišnji dečak, koji je od posledica… »

Užasni detalji tragedije u Zemunu: Ispustio je bakinu ruku i pao na asfalt - tada je točak autobusa prešao preko njega

Mondo 25.11.2020
Despot M. (4), koji je nastradao u Zemunu u utorak, kada je preko njega prešao autobus na liniji 18, u trenutku nesreće bio je s bakom, a kako saznajemo, poginuo je na svega 100 metara od svog stana, u kom su ga čekali roditelji. Despot M. (4), koji je… »

Uhapšen vozač autobusa koji je pregazio dečaka u Zemunu

RTV 25.11.2020
BEOGRAD - Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu danas je uhapšen R.D. (49) vozač autobusa na liniji 18 povodom saobraćajne nesreće u kojoj je juče u Zemunu teško povređen 4-godišnji dečak, koji je od posledica povreda preminuo. R.D… »

Uhapšen vozač autobusa, preminuo dečak povređen u Zemunu

Dnevnik 25.11.2020
BEOGRAD: Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu danas je uhapšen R.D. (49) vozač autobusa na liniji 18 povodom saobraćajne nesreće u kojoj je juče u Zemunu teško povređen 4-godišnji dečak, koji je od posledica povreda preminuo. R.D… »

Posle velike tragedije u Zemunu: Uhapšen vozač autobusa koji je pregazio mališana (4)

Kurir 25.11.2020
BEOGRAD - Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu danas je uhapšen Dejan R. (49) vozač autobusa na liniji 18 povodom saobraćajne nesreće u kojoj je juče u Zemunu teško povređen 4-godišnji dečak, koji je od posledica povreda preminuo… »

Vozaču autobusa zbog tragedije u Zemunu određeno zadržavanje

N1 Info 25.11.2020
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu danas je odredilo zadržavanje od 48 časova osumnjičenom R.D. (1971), vozaču GSP-a koji je osumnjičen za učešće u nesreći u kojoj je tragično izgubio život četvorogodišnji dečak. “Treće osnovno… »

Gledala je kako joj unuče (4) gazi autobus: Dečak je ispustio babinu ruku i pao na asfalt! Jezivi detalji tragedije u Zemunu!

Kurir 25.11.2020
Despot M. (4), koji je nastradao u Zemunu u utorak, kada je preko njega prešao autobus na liniji 18, u trenutku nesreće bio je s bakom, a kako saznajemo, poginuo je na svega 100 metara od svog stana, u kom su ga čekali roditelji. Stravična nesreća… »

Uhapšen vozač autobusa koji je pregazio dečaka: Novi detalji tragedije u Zemunu u kojoj je stradalo dete

Mondo 25.11.2020
Kako su naveli očevici tragedije, dečak je izlazio iz autobusa sa babom kada je vozač zatvorio vrata pre vremena i dao gas, ni neprimetivši da je četvorogodišnjak zbog toga pao sa stepenica na ulicu. Kako su naveli očevici tragedije, dečak je… »

Uhapšen vozač autobusa koji je pregazio dečaka u Zemunu

RTS 25.11.2020
Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu uhapšen je R. D. (49), vozač autobusa na liniji 18, zbog saobraćajne nesreće u kojoj je juče u Zemunu teško povređen četvorogodišnji dečak, koji je od posledica povreda preminuo. R. D. se… »

Određeno zadržavanje vozaču autobusa koji je izazvao nesreću u kojoj je u Zemunu poginuo četvorogodišnji dečak

Blic 25.11.2020
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje do 48 sati vozaču autobusa R. D. koji je osumnjičen da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saznaje "Blic"! Privedeni vozač autobusa osumnjičen je da je… »

Pogibija dečaka (4): Vozaču autobusa određeno zadržavanje

Nova 25.11.2020
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu danas je odredilo zadržavanje od 48 časova osumnjičenom R.D. (1971), vozaču GSP-a koji je osumnjičen za učešće u nesreći u kojoj je tragično izgubio život četvorogodišnji dečak. “Treće osnovno… »

Za nesreću u kojoj je stradalo dete vozač GSP-a saznao kad ga je zaustavila policija

Politika 25.11.2020
Javno-komunalno preduzeće GSP „Beograd” prenelo je porodici dečaka koji je sinoć nastradao u nesreći u Zemunu izraze najdubljeg saučešća i saopštilo da je pokrenulo istragu o nesreći. „JKP GSP „Beograd” sa najdubljim žaljenjem… »

Novi detalji tragedije u Zemunu: Vozač nije znao da je prešao preko deteta, saznao kada ga je policija zaustavila

Mondo 25.11.2020
Maloletno dete nije izdržalo uprkos naporima lekara u Tiršovoj. Maloletno dete nije izdržalo uprkos naporima lekara u Tiršovoj. Javno-komunalno preduzeće GSP "Beograd" prenelo je porodici dečaka koji je sinoć nastradao u nesreći u Zemunu izraze… »

GSP: Vozač na liniji 18 nije primetio da su dete zakačila zadnja vrata autobusa, počela istraga

Danas 25.11.2020
Gradsko saobraćjno preduzeće(GSP) Beograd sa najdubljim žaljenjem izjavljuje saučešće povodom tragične smrti dečaka koji je zadobio teške povrede u nezgodi u autobusu na liniji 18, saopšteno je danas iz ovog javnog komunalnog preduzeća. Kako se… »

"Vozač u šoku, ništa nije video": Zvanično saopštenje GSP-a povodom smrti mališana kog je pregazio autobus

Srbija danas 25.11.2020
Vrata autobusa zahvatila dečakovu nogu. Javno-komunalno preduzeće GSP "Beograd" prenelo je porodici dečaka koji je juče nastradao u nesreći u Zemunu izraze najdubljeg saučešća. - JKP GSP 'Beograd' sa najdubljim žaljenjem, izjavljuje saučešće… »

GSP uputio saučešće i pokrenuo istragu; Vozač ništa nije znao

B92 25.11.2020
Beograd -- Javno-komunalno preduzeće GSP "Beograd" prenelo je porodici dečaka koji je večeras nastradao u nesreći u Zemunu izraze najdubljeg saučešća. Pokrenuta istraga. ''JKP GSP 'Beograd' sa najdubljim žaljenjem, izjavljuje saučešće povodom… »

Oglasio se i GSP posle jezive nesreće: Porodici nastradalog dečaka (4) uputili saučešće, pokrenuta istraga

Kurir 25.11.2020
BEOGRAD - Javno-komunalno preduzeće GSP "Beograd" prenelo je porodici dečaka koji je večeras nastradao u nesreći u Zemunu izraze najdubljeg saučešća i saopštilo da je pokrenulo istragu o nesreći. ''JKP GSP 'Beograd' sa najdubljim žaljenjem… »

GSP: Vozač nije ni znao da je usmrtio dečaka

Nova 25.11.2020
Javno-komunalno preduzeće GSP „Beograd" prenelo je porodici dečaka koji je sinoć nastradao u nesreći u Zemunu izraze najdubljeg saučešća i saopštilo da je pokrenulo istragu o nesreći. “JKP GSP “Beograd” sa najdubljim žaljenjem… »

Saznao za nesreću tek kad ga je zaustavila policija: Vozač osumnjičen za smrt deteta (4) u Zemunu u šoku

Večernje novosti 25.11.2020
JAVNO-komunalno preduzeće GSP "Beograd" prenelo je porodici dečaka koji je večeras nastradao u nesreći u Zemunu izraze najdubljeg saučešća i saopštilo da je pokrenulo istragu o nesreći. - JKP GSP 'Beograd' sa najdubljim žaljenjem, izjavljuje… »

"Vozač ništa nije video" GSP: o nesreći u kojoj je poginulo dete (4): Nastavio je vožnju i saznao šta se dogodilo tek kada…

Blic 25.11.2020
Javno-komunalno preduzeće GSP "Beograd" prenelo je porodici dečaka koji je juče nastradao u nesreći u Zemunu izraze najdubljeg saučešća. ''JKP GSP 'Beograd' sa najdubljim žaljenjem, izjavljuje saučešće povodom tragične smrti dečaka koji je… »

GSP otvorio istragu zbog nesreće u Zemunu u kojoj je poginuo dečak

Radio 021 25.11.2020
GSP "Beograd" pokrenulo je istragu povodom smrti dečaka koji je sinoć zadobio teške povrede u nezgodi u autobusu na liniji 18. Kako se navodi u saopštenju tog javnog preduzeća, nezgoda se dogodila pod još nerazjašnjenim okolnostima u 18:20 časova… »

Oglasio se GSP povodom tragedije u Beogradu: Pokrenuli smo istragu zbog smrti dečaka, vozač je suspendovan!

Mondo 25.11.2020
Javno-komunalno preduzeće GSP "Beograd" prenelo je porodici dečaka koji je poginuo u nesreći u Zemunu izraze najdubljeg saučešća i saopštilo da je pokrenulo istragu o nesreći. Javno-komunalno preduzeće GSP "Beograd" prenelo je porodici dečaka… »

GSP pokrenuo istragu o nesreći u Zemunu: Suspendovan vozač na liniji 18, za smrt dečaka saznao od policije

Blic 25.11.2020
Javno-komunalno preduzeće GSP "Beograd" prenelo je porodici dečaka koji je večeras nastradao u nesreći u Zemunu izraze najdubljeg saučešća i saopštilo da je pokrenulo istragu o nesreći. ''JKP GSP 'Beograd' sa najdubljim žaljenjem, izjavljuje… »

GSP: Poginuo dečak u nesreći u autobusu na liniji 18

Danas 25.11.2020
Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd saopštilo je večeras da je jedan dečak poginuo u nesreći u autobusu na liniji 18, koja se dogodila pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima u 18.20 časova na stajalištu Bosanska u Prvomajskoj ulici u Zemunu… »

Vesti dana »