Повезане вести

Певач Миланче Радосављевић хоспитализован због коронавируса

Певач Миланче Радосављевић хоспитализован због коронавируса

Нова 25.11.2020
Певач народне музике, Милан Миланче Радосављевић, хоспитализован је у болници Бежанијска коса у Београду јер је заражен коронавирусом, потврђено је за Нова.рс. Радосављевић има тежи облик болести и тренутно је кисеонику, а… »
Молили су ме да удахнем, размишљам само да ли ћу преживети: Певач хитно примљен у болницу! Има тежи облик короне

Молили су ме да удахнем, размишљам само да ли ћу преживети: Певач хитно примљен у болницу! Има тежи облик короне

Мондо 25.11.2020
Већ 12 дана се налази у "црвеној зони". Већ 12 дана се налази у "црвеној зони". Народни певач Милан Миланче Радосављевић (76) заражен је корона вирусом, а како каже већ 12 дана се налази у "црвеној зони", јер има тежак облик… »
Миланче Радосављевић хитно примљен у болницу због корона вируса: "Побегао сам гробару са лопате"

Миланче Радосављевић хитно примљен у болницу због корона вируса: "Побегао сам гробару са лопате"

Телеграф 25.11.2020
- Нисам се чувао, радио сам неку ограду око куће, па сам био са мајсторима и контактирао са доста људи. Онда сам добио температуру, али сам мислио да је нека прехлада - истиче певач. Милан Миланче Радосављевић (76) заражен је… »
"Молили су ме да удахнем а нисам могао, и даље се гушим": Певач Миланче Радосављевић у болници са тежим обликом короне, на…

"Молили су ме да удахнем а нисам могао, и даље се гушим": Певач Миланче Радосављевић у болници са тежим обликом короне, на…

Блиц 25.11.2020
Певач народне музике Милан Миланче Радосављевић (76) заражен је корона вирусом и прима кисеоник у болници Бежанијска коса. - Лежим у болници и имам тежи облик короне. Примљен сам као хитан случај и мислио сам да ми је дошао… »
Молили су ме да удахнем, нисам могао! Миланче Радосављевић хитно примљен у болницу, има тежи облик короне

Молили су ме да удахнем, нисам могао! Миланче Радосављевић хитно примљен у болницу, има тежи облик короне

Курир 25.11.2020
Легенда народне музике Миланче Радосављевић (76) заражен је коронавирусом и прима кисеоник у болници Бежанијска коса. "Гушио сам се у болници! Медицинске сестре су ме молиле да удахнем ваздух, а ја никако нисам могао", каже… »

Вести дана »