Povezane vesti
Bogdanović se oprostio od Kingsa: Bio sam deo najbolje navijačke baze u NBA
Mozzart sport 25.11.2020
„Svi ćete mi nedostajati“, poručio srpski reprezentativac. Bogdan Bogdanović je posle tri godine napustio Sakramento i prihvatio poziv Atlante, četvorogodišnji ugovor vredan 72 miliona dolara. Srpski reprezentativac se oprostio od Kingsa i zahvalio za… »
Bogdan se emotivno oprostio od sakramenta! Pisao na engleskom, Amerikanac mu se obratio na srpskom - bolji doček nakon ugovora…
Sportal blic 25.11.2020
neće biti prvi Srbin koji će obući dres a na rastanku sa poneo se šmekerski. - Veliko hvala Sakramento Kingsima što su mu dočekali sa toliko ljubavi na početku karijere. Hvala što ste mi dozvolili da bude ono što jesam i što ste mi dali priliku da pratim… »
Vesti dana »
Zajedničko saopštenje za medije povodom izveštavanja o tragičnom događaju
Ozon press pre 6 satijoš 88 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Rubio: SAD očekuje da se vojna operacija u Iranu završi za nekoliko sedmica; UN formiraju radnu grupu za očuvanje trgovine kroz Ormuski moreuz
RTV pre 39 minutajoš 28 povezanih
"Zelenski je slagao"! Marko Rubio oštro demantovao predsednika Ukrajine: SAD nisu uslovile bezbednosne garancije Kijevu
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih
Brnabić sazvala hitnu sednicu Odbora za obrazovanje nakon smrti devojke na Filozofskom, rektorka Nikolić: Zabrinuti smo i stalo nam je do naših univerziteta
Nova pre 4 satijoš 26 povezanih
Vitkof: Očekujemo razgovor sa iranskim predstavnicima do kraja nedelje
Euronews pre 44 minutajoš 140 povezanih