Povezane vesti
Megan Markl: Gubitak bebe nosi neizdrživu tugu
RTS 25.11.2020
Vojvotkinja od Saseksa progovorila je o spontanom pobačaju koji je imala po preseljenju u Ameriku. Bebu je izgubila dok je menjala pelenu sinu Arčiju. Megan Markl je ispričala kako je držeći sina Arčija nakon što je, dok mu je menjala pelenu, osetila jak… »
"Izgubiti dete znači nositi gotovo nepodnošljivu tugu" Megan Markl otkrila zbog čega se javno odlučila da priča o pobačaju i…
Blic 25.11.2020
Megan Markl otkrila je da je imala spontani pobačaj odmah nakon što su se ona i Hari preselili u SAD, ali je kasnije i priznala zbog čega se odlučila da o teškom momentu priča javno. Naime, Megan je otkrila da je izgubila bebu nakon što je u julu osetila… »
Megan Markl izgubila bebu: "Arčiju sam promenila pelenu i osetila oštar grč"
Mondo 25.11.2020
Ispričala potresnu priču. Ispričala potresnu priču. Nakon što su napustili kraljevsku porodicu, odrekli se krune i preselili u Kanadu, Megan Markl i Hari, otputovali su u Los Anđeles. Na početku su inostarni mediji pisali da je Megan želela da se vrati u… »
Žene i abortus: Megan Markl otkrila da je imala pobačaj u julu
Južne vesti 25.11.2020
Getty Images Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, otkrila je da je u julu imala pobačaj i da je to bio „osećaj gotovo nepodnošljive tuge". „Dok sam grlila moje prvo dete, znala sam da gubim drugo", napisala je Markl u tekstu objavljenom u dnevnom listu… »
Nepodnošljiva tuga: Megan Markl otkrila da je izgubila bebu
Vesti online 25.11.2020
Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, otkrila je da je izgubila bebu, opisavši to kao „nepodnošljivu tugu“. – Znala sam, dok sam držala svoje prvorođeno dete, da gubim drugo – rekla je Megan, prenosi Njujork Tajms. Megan i princ Hari, vojvoda od Saseka… »
Žene i abortus: Megan Markl otkrila da je imala pobačaj u julu
BBC News 25.11.2020
„Dok sam grlila moje prvo dete, znala sam da gubim drugo", napisala je Markl u tekstu objavljenom u dnevnom listu Njujork Tajms. Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, otkrila je da je u julu imala pobačaj i da je to bio „osećaj gotovo nepodnošljive tuge"… »
Arčiju sam promenila pelenu i osetila oštar grč! Megan Markl izgubila bebu, opisala bolne trenutke u bolnici
Kurir 25.11.2020
Megan Markl imala je pobačaj kada se preselila u Ameriku. Vojvotkinja od Saseksa rekla je da je izgubila drugo dete dok je menjala pelenu sinu Arčiju. Najteže joj je palo da gleda princa Harija kako tuguje dok se i ona sama "raspadala u komade". - Nakon… »
Megan Markl otkrila da je izgubila bebu: "Dok sam menjala sinu pelenu, osetila sam bol u stomaku"
Telegraf 25.11.2020
Bolna ispovest poznate glumice. Megan Markl danas je otkrila da je pretrpela pobačaj kada se preselila u SAD. Vojvotkinja od Saseksa rekla je da je izgubila drugo dete nakon što je osetila "oštar grč" u stomaku dok je u julu menjala pelenu sinu Arčiju. U… »
Vesti dana »

Rusija želi da ovo ponudi Trampu da ga smiri! Blumberg saznaje šta je mogući plan Kremlja pred istek američkog ultimatuma, u priču umešan i lukašenko (foto)
Kurir pre 20 minutajoš 27 povezanih

Otac i sin uhapšeni zbog zaraženog mesa Prodali 40 tona piletine uprkos zabrani! (foto)
Alo pre 20 minutajoš 18 povezanih

MUP: Neprijavljeno okupljanje u Zemunu, prijavljeno oštećenje prostorija mesnog odbora SNS
Novi magazin pre 15 minutajoš 16 povezanih

Zvezda dobila fenomenalne vesti pred meč protiv Leha! Vladan Milojević može da odahne! Problem manje za crveno-bele!
Kurir pre 55 minutajoš 21 povezana