Повезане вести
Сања Вучић проговорила о бившем: Може да ради шта хоће
Нова 25.11.2020
Сања Вучић, чланица групе Хуррицане, окончала је своју везу са бодибилдером Николом Ђорђевићем, што је недавно и објавила на свом Инстаграм налогу, а синоћ је гостујући у једној емисији то и детаљније прокоментарисала. Иако је… »
Сањин бивши дечко користио стероиде за коње
Вести онлине 25.11.2020
Чланица групе „Хуррицане“ Сања Вучић, огласила се пре неколико дана на свом Инстаграм профилу и објавила да је раскинула дугогодишњу везу са Николом Ђорђевићем. Недуго након ове објаве, уследела је нова и то Николина – он је за… »
Он је, бре, слободан, може да ради шта год жели! Сања Вучић о бившем дечку који улази у ријалити проговорила са кнедлом у…
Курир 25.11.2020
Сања Вучић, певачица групе " Хуррицане", проговорила је о бившем дечку Николи Ђорђевић, који ће ускоро ући у ријалити "Задруга 4". - У принципу све што сам имала да кажем ја сам већ рекла на свом Инстаграм профилу. Све у вези… »
Сања Вучић из "Хуррицане" са кнедлом у грлу о бившем дечку: Он улази у ријалити, а она каже: "Може да ради шта год жели"…
Блиц 24.11.2020
Певачица групе "Хуррицане" Сања Вучић гостовала је вечерас са колегиницом Иваном Николић у емисији Огњена Амиџића, док трећа чланица бенда, Ксенија Кнежевић, није била са њима јер је заражена корона вирусом. Сања се дотакла… »
Вести дана »
Камионџије блокирале неке границе на Балкану: 'Третирају нас као криминалце'
BBC News пре 4 минутајош 55 повезаних
Сутра у Новом Саду мало топлије и ведрије, па неколико тмурних и кишних дана
Радио 021 пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучић примио ватерполисте Србије након освајања злата на Европском првенству
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 28 повезаних
Синер: Срећан због победе против Дардерија, подигао сам ниво игре
Спорт клуб пре 9 минутајош 59 повезаних