Повезане вести

Сања Вучић проговорила о бившем: Може да ради шта хоће

Сања Вучић проговорила о бившем: Може да ради шта хоће

Нова 25.11.2020
Сања Вучић, чланица групе Хуррицане, окончала је своју везу са бодибилдером Николом Ђорђевићем, што је недавно и објавила на свом Инстаграм налогу, а синоћ је гостујући у једној емисији то и детаљније прокоментарисала. Иако је… »
Сањин бивши дечко користио стероиде за коње

Сањин бивши дечко користио стероиде за коње

Вести онлине 25.11.2020
Чланица групе „Хуррицане“ Сања Вучић, огласила се пре неколико дана на свом Инстаграм профилу и објавила да је раскинула дугогодишњу везу са Николом Ђорђевићем. Недуго након ове објаве, уследела је нова и то Николина – он је за… »
Он је, бре, слободан, може да ради шта год жели! Сања Вучић о бившем дечку који улази у ријалити проговорила са кнедлом у…

Он је, бре, слободан, може да ради шта год жели! Сања Вучић о бившем дечку који улази у ријалити проговорила са кнедлом у…

Курир 25.11.2020
Сања Вучић, певачица групе " Хуррицане", проговорила је о бившем дечку Николи Ђорђевић, који ће ускоро ући у ријалити "Задруга 4". - У принципу све што сам имала да кажем ја сам већ рекла на свом Инстаграм профилу. Све у вези… »
Сања Вучић из "Хуррицане" са кнедлом у грлу о бившем дечку: Он улази у ријалити, а она каже: "Може да ради шта год жели"…

Сања Вучић из "Хуррицане" са кнедлом у грлу о бившем дечку: Он улази у ријалити, а она каже: "Може да ради шта год жели"…

Блиц 24.11.2020
Певачица групе "Хуррицане" Сања Вучић гостовала је вечерас са колегиницом Иваном Николић у емисији Огњена Амиџића, док трећа чланица бенда, Ксенија Кнежевић, није била са њима јер је заражена корона вирусом. Сања се дотакла… »

Вести дана »