Povezane vesti
Sanja Vučić progovorila o bivšem: Može da radi šta hoće
Nova 25.11.2020
Sanja Vučić, članica grupe Hurricane, okončala je svoju vezu sa bodibilderom Nikolom Đorđevićem, što je nedavno i objavila na svom Instagram nalogu, a sinoć je gostujući u jednoj emisiji to i detaljnije prokomentarisala. Iako je bila kratka u… »
Sanjin bivši dečko koristio steroide za konje
Vesti online 25.11.2020
Članica grupe „Hurricane“ Sanja Vučić, oglasila se pre nekoliko dana na svom Instagram profilu i objavila da je raskinula dugogodišnju vezu sa Nikolom Đorđevićem. Nedugo nakon ove objave, usledela je nova i to Nikolina – on je za medije rekao… »
On je, bre, slobodan, može da radi šta god želi! Sanja Vučić o bivšem dečku koji ulazi u rijaliti progovorila sa knedlom…
Kurir 25.11.2020
Sanja Vučić, pevačica grupe " Hurricane", progovorila je o bivšem dečku Nikoli Đorđević, koji će uskoro ući u rijaliti "Zadruga 4". - U principu sve što sam imala da kažem ja sam već rekla na svom Instagram profilu. Sve u vezi našeg odnosa… »
Sanja Vučić iz "Hurricane" sa knedlom u grlu o bivšem dečku: On ulazi u rijaliti, a ona kaže: "Može da radi šta god…
Blic 24.11.2020
Pevačica grupe "Hurricane" Sanja Vučić gostovala je večeras sa koleginicom Ivanom Nikolić u emisiji Ognjena Amidžića, dok treća članica benda, Ksenija Knežević, nije bila sa njima jer je zaražena korona virusom. Sanja se dotakla teme bivšeg… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 3 satajoš 2 povezane