Povezane vesti
U Topoli povećan broj zaraženih korona virusom, zasedao štab za vanredne situacije
Top press 25.11.2020
Topola – Povodom trenutne epidemiološke situacije i povećanog broja zaraženih virusom Kovid 19 u opštini Topola je zasedao štab za vanredne situacije. Njihovo saopštenje za javnost prenosimo u celosti: „Preporuka je da Predškolska ustanova… »
Prosvetni radnici zatražili prelazak na onlajn nastavu
Ritam grada Kg 25.11.2020
Unija sindikata prosvetnih radnika Kragujevca zahteva od gradskog Štaba za vanredne situacije da se u školama na teritoriji grada odobri izvođenje onlajn nastave u trajanju od dve nedelje, kako bi se za to vreme suzbilo širenje virusa među decom i… »
Topola: Škole prelaze na online nastavu
Pressek 25.11.2020
Predškolska ustanova „Sofija Ristić”, osnovne i Srednja škola sa teritorije opštine Topola preći će na nastavu na daljinu, odnosno na online nastavu u trajanju od dve nedelje. Ova preporuka stupiće na snagu kada stigne saglasnost Školske… »
Vesti dana »

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, čelnici Univerziteta pozivaju na mir
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih

Gradonačelnik Novog Sada za Danas: Ne znam gde mi je pomoćnik, ako je ispred N1, nije po mom nalogu
Danas pre 42 minutajoš 24 povezane

Ružić poručio: Policija će stati u zaštitu svojih građana, idem na protest u subotu
Nova pre 2 satajoš 17 povezanih

Bogdanović blistao noćas: Harden izvlači ono najbolje iz mene (video)
Sportski žurnal pre 2 satajoš 12 povezanih

Rusija odbija primirje? Prvo obraćanje zvaničnika Kremlja o predlogu koji su dogovorili SAD i Ukrajina, objavio šta je cilj Moskve (foto, video)
Kurir pre 36 minutajoš 40 povezanih