Повезане вести

Преговори у току: Јапанци спремни да уложе две милијарде долара у Нови Сад

Преговори у току: Јапанци спремни да уложе две милијарде долара у Нови Сад

Дневник 25.11.2020
НОВИ САД: „Данас сам имао задовољство да се састанем са представницима реномиране јапанске фирме Нидек, која планира улагање од скоро 2 милијарде долара у град Нови Сад”, навео је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић на свом… »
Јапански Нидек спреман да уложи скоро 2 милијарде долара у Нови Сад, преговори у току

Јапански Нидек спреман да уложи скоро 2 милијарде долара у Нови Сад, преговори у току

РТВ 25.11.2020
НОВИ САД - Данас сам имао задовољство да се састанем са представницима реномиране јапанске фирме Нидек, која планира улагање од скоро 2 милијарде долара у град Нови Сад, навео је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић. "О овој… »
Вучевић: Реномирана јапанска компанија планира инвестицију од скоро 2 милијарде долара у Нови Сад

Вучевић: Реномирана јапанска компанија планира инвестицију од скоро 2 милијарде долара у Нови Сад

Мондо 25.11.2020
О овој инвестицији је писао и чувени јапански бизнис часопис Никеи. О овој инвестицији је писао и чувени јапански бизнис часопис Никеи. "Данас сам имао задовољство да се састанем са представницима реномиране јапанске фирме… »

Курир 25.11.2020
Данас сам имао задовољство да се састанем са представницима реномиране јапанске фирме Нидек, која планира улагање од скоро 2 милијарде долара у град Нови Сад, навео је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић. О овој инвестицији… »

Вести дана »