Povezane vesti
Pregovori u toku: Japanci spremni da ulože dve milijarde dolara u Novi Sad
Dnevnik 25.11.2020
NOVI SAD: „Danas sam imao zadovoljstvo da se sastanem sa predstavnicima renomirane japanske firme Nidek, koja planira ulaganje od skoro 2 milijarde dolara u grad Novi Sad”, naveo je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na svom Instagram profilu. "O… »
Japanski Nidek spreman da uloži skoro 2 milijarde dolara u Novi Sad, pregovori u toku
RTV 25.11.2020
NOVI SAD - Danas sam imao zadovoljstvo da se sastanem sa predstavnicima renomirane japanske firme Nidek, koja planira ulaganje od skoro 2 milijarde dolara u grad Novi Sad, naveo je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. "O ovoj investiciji je pisao i… »
Vučević: Renomirana japanska kompanija planira investiciju od skoro 2 milijarde dolara u Novi Sad
Mondo 25.11.2020
O ovoj investiciji je pisao i čuveni japanski biznis časopis Nikei. O ovoj investiciji je pisao i čuveni japanski biznis časopis Nikei. "Danas sam imao zadovoljstvo da se sastanem sa predstavnicima renomirane japanske firme Nidek, koja planira ulaganje… »
Vučević: Renomirana japanska kompanija planira investiciju od skoro 2 milijarde dolara u Novi Sad
Kurir 25.11.2020
Danas sam imao zadovoljstvo da se sastanem sa predstavnicima renomirane japanske firme Nidek, koja planira ulaganje od skoro 2 milijarde dolara u grad Novi Sad, naveo je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. O ovoj investiciji je pisao i čuveni… »
Vesti dana »
Danas u Novom Sadu tokom dana malo toplije, uveče moguća kiša
Radio 021 pre 40 minutajoš 12 povezanih
Izmene režima rada više linija GSP na Novom Beogradu do 25. februara
Newsmax Balkans pre 15 minutajoš 7 povezanih