Povezane vesti

Preminula devojčica spasena iz požara na Dorćolu

Politika 25.11.2020
Petnaestogodišnja devojčica Minja D, koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, prenosi RTS. Devojčica je zadobila… »

Velika tragedija: Preminula devojčica koja je spasena iz požara na Dorćolu

Srbija danas 25.11.2020
Posle gotovo mesec dana borbe, Minja D. preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. M. D. (15) koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u… »

Minje (15) više nema: Iako su hrabri momci uspeli da je spasu iz požara, devojčica nije uspela da se izbori sa teškim…

Kurir 25.11.2020
Minja Draganić (15), kojoj je 50 odsto kože izgorelo u plamenu na Dorćolu, izgubila bitku za život. Minja Draganić (15), koja je 27. oktobra spasena iz zapaljenog stana na Dorćolu u Beogradu, u sredu je preminula u bolnici. Minja je imala opekotine… »

Izvini malecna što nisam stigao ranije: Potresni oproštaj Pavla koji je Minju spasavao iz požara (foto)

Večernje novosti 25.11.2020
PETNAESTOGODIŠNjA devojčica Minja D. koja je teško povređena u požaru na Dorćolu preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Od Minje se oprostio i jedan od heroja koji je pokušao da devojčicu spasi iz požara. - Izvini… »

“Minju nisu smeli da prebacuju u drugu bolnicu”

Nova 25.11.2020
Tragična vest da je Minja Draganić (15), tinejdžerka koja je pre mesec dana teško povređena u požaru na Dorćolu, jutros preminula u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, potresla je celu Srbiju. Zašto se Minjino zdravstveno stanje iznenada… »

Izvini malecna, što nisam stigao ranije: Oproštaj od devojčice stradale u požaru rasplakao Srbiju

Mondo 25.11.2020
Petnaestogodišnja devojčica Minja D. koja je teško povređena u požaru na Dorćolu preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Petnaestogodišnja devojčica Minja D. koja je teško povređena u požaru na Dorćolu preminula je… »

Tužilaštvo naredilo obdukciju preminule devojčice Minje D.

Nova 25.11.2020
Tužilaštvo u Beogradu danas je naložilo obdukciju preminule Minje D. koja je izgubila bitku za život posle skoro mesec dana očajničke borbe lekara da joj spasu život posle povreda zadobijenih u požaru koji se dogodio krajem oktobra na Dorćolu… »

Preminula devojčica koja je bila teško povređena u požaru u Beogradu

Radio 021 25.11.2020
Petnaestogodišnja devojčica Minja D, koja je teško povređena u požaru na Dorćolu, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, prenela je Radio-televizija Srbije. Vest su za portal Nova.rs potvrdili i bliski prijatelji… »

Preminula devojčica spasena iz požara na Dorćolu

Prva 25.11.2020
Petnaestogodišnja devojčica Minja D., koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Devojčica je zadobila opekotine… »

Tuga na Dorćolu za minjom: Dete je želelo da živi, pokušala je da se spase, ali nije izdržala

Večernje novosti 25.11.2020
TRAGIČNA vest da je Minja D. (15) koja je teško povređena u požaru na Dorćolu preminula u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj potresla je ceo komšiluk zgrade u kojoj je živela u Ulici visokog Stevana na Dorćolu. Jedna od komšinica koje… »

"Minja je izdržala pet operacija, imala je šest donora: Kože..." Potresne reči porodične prijateljice preminule…

Blic 25.11.2020
Minja je izdržala četiri ili pet operacija, a sve ovo vreme oko nje su se okupili divni ljudi. Ne mogu da verujem da toliko pozitivne energije nije uspelo da je otrgne od smrti, kaže Ivona Stojanović, prijatelj porodice petnaestogodišnje Minje D… »

"Anđele: Mali..." Nemanja je spasavao Minju iz požara, a sada se jednom porukom s bolom oprostio od nje

Blic 25.11.2020
Nakon tragične vesti, da je preminula devojčica Minja D. (15), koju su Pavle Gavura, Lazar Ereša, Nemanja Držajić, Nenad Janković i Niko David herojskim podvigom spasili iz zapaljenog stana na 10. spratu zgrade na Dorćolu, potresla je javnost. Vest… »

RTS: Preminula devojčica spasena iz požara na Dorćolu

Dnevnik 25.11.2020
BEOGRAD: Petnaestogodišnja devojčica Minja D, koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, prenosi RTS. Devojčica je… »

Pretužno: Preminula devojčica spasena iz požara na Dorćolu

Mondo 25.11.2020
Minja je sa opekotima prevezena u Urgentni centar, a zatim je pokrenuta i akcija za doniranje kože kako bi se njen život spasao. Minja je sa opekotima prevezena u Urgentni centar, a zatim je pokrenuta i akcija za doniranje kože kako bi se njen život… »

Preminula devojčica povređena u požaru na Dorćolu

B92 25.11.2020
Petnaestogodišnja devojčica M. D., koja je teško povređena u požaru na Dorćolu preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Ona je nakon izbijanja požara h erojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre. Devojčica… »

"Nadali smo se da će se oporaviti! Ovo je strašno": Jedan od heroja koji je izvukao malu Minju iz požara na Dorćolu!

Mondo 25.11.2020
Minja D. (15) preminula je nakon skoro mesec dana borbe za život. Minja D. (15) preminula je nakon skoro mesec dana borbe za život Jedan od molera koji je učestvovao u akciji spasavanja male Minje D. (15) , koja je danas preminula nakon skoro mesec… »

Anđele mali, počivaj u miru: Pavlov kolega Nemanja koji je spasavao Minju oglasio se potresnom porukom na mrežama (foto)

Kurir 25.11.2020
BEOGRAD - Jedan od heroja sa Dorćola koji je uz kolegu Pavla Gavuru spasavao malu Minju (15) iz stana buktinje na Dorćolu, danas se potresnim rečima na Instagramu oprostio od prelepe devojčice koja je jutros u Tiršovoj izgubila bitku za život. Cela… »

Ceo Dorćol plače za devojčicom iz požara

Nova 25.11.2020
Tragična vest da je Minja D. (15) koja je teško povređena u požaru na Dorćolu preminula jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj potresla je ceo komšiluk zgrade u kojoj je živela u Ulici visokog Stevana na Dorćolu. Reportere Nova.rs… »

Tuga: Preminula devojčica spasena u požaru na Dorćolu

Večernje novosti 25.11.2020
PETNAESTOGODIŠNjA devojčica Minja D, koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, javlja RTS. Devojčica je zadobila… »

“Anđele mali, počivaj u miru“: Nemanja, koji je spašavao Minju iz požara, se oprostio potresnim rečima od devojčice

Večernje novosti 25.11.2020
TRAGIČNE vesti pogodile Srbiju! Nakon tragične vesti, da je preminula devojčica Minja D. koju su Pavle Gavura, Lazar Ereša, Nemanja Držajić, Nenad Janković i Niko David spasili su iz zapaljenog stana na desetom spratu zgrade na Dorćolu herojskim… »

Pavle koji je izvukao devojčicu iz požara: U šoku sam

Nova 25.11.2020
"Ne mogu da verujem, u šoku sam... Nemojte me molim vas, ne znam šta da kažem, loše mi je", rekao je Pavle Gavura za Nova.rs nakpn što je saznao da je devojčica Minja D. (15) koju je izvukao iz požara na Dorćolu preminula u Univerzitetskoj dečjoj… »

Preminula devojčica spasena iz požara na Dorćolu

RTV 25.11.2020
BEOGRAD - Petnaestogodišnja devojčica Minja D, koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, prenosi RTS. Devojčica je… »

Preminula devojčica spasena iz požara na Dorćolu

Novi magazin 25.11.2020
Petnaestogodišnja devojčica Minja D, koja je teško povređena u požaru na Dorćolu, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, prenela je Radio-televizija Srbije (RTS). Devojčica je zadobila opekotine trećeg stepena u požaru… »

Preminula devojčica koju su radnici spasli iz požara na Dorćolu

Sputnik 25.11.2020
Petnaestogodišnja devojčica M. D, koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Devojčica je zadobila opekotine trećeg… »

Tuga: Preminula devojčica spasena u požaru na Dorćolu

Blic 25.11.2020
Minja D. (15), devojčica koja je teško povređena u požaru na Dorćolu 27. oktobra, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, potvrđeno je za "Blic". Devojčica je dobila opekotine trećeg stepena u požaru koji se dogodio u… »

Preminula petnaestogodišnjakinja spasena iz požara na Dorćolu

Vesti online 25.11.2020
Petnaestogodišnja Minja D., koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Ona je zadobila opekotine trećeg stepena u… »

Šok posle smrti: Porodična prijateljica ispričala šta se dešavalo sa devojčicom Minjom do trenutka kad je preminula

Večernje novosti 25.11.2020
PLAMEN koji je progutao stan u Ulici Visokog Stevana na Dorćolu pre mesec dana jutros je ipak odneo žrtvu. Plamen koji je progutao stan u Ulici Visokog Stevana na Dorćolu pre mesec dana jutros je ipak odneo žrtvu. To je devojčica Minja D. nju su… »

Preminula devojčica spasena u požaru na Dorćolu

Noizz 25.11.2020
Petnaestogodišnja devojčica Minja D., koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Devojčica je zadobila opekotine… »

Preminula devojčica iz požara na Dorćolu

Nova 25.11.2020
Petnaestogodišnja devojčica Minja D., koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Bliski prijatelji Minjine porodice… »

Preminula devojčica spasena u požaru na Dorćolu

Luftika 25.11.2020
Petnaestogodišnja devojčica Minja D, koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, javlja RTS, a prenosi Blic. Devojčica… »

Preminula devojčica koja je bila teško povređena u požaru na Dorćolu

N1 Info 25.11.2020
Petnaestogodišnja devojčica Minja D, koja je teško povređena u požaru na Dorćolu, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, prenela je Radio-televizija Srbije. Vest su za portal Nova.rs potvrdili i bliski prijatelji… »

Pavle koji je spasao Minju iz požara za Kurir: Ne mogu da verujem, ne mogu da govorim

Kurir 25.11.2020
BEOGRAD - Pavle Gavura, heroj sa Dorćola koji je sa kolegama molerima spasao devojčicu Minju (15) iz stana-buktinje na 10. spratu zgrade u Visokog Stevana, zatečen je strašnom vešću a za Kurir je samo kratko rekao: Ne mogu da verujem, ne mogu da… »

Ne mogu da verujem da je umrla: Heroj koji je spasavao devojčicu iz požara sa Dorćola oglasio se nakon njene smrti

Večernje novosti 25.11.2020
PAVLE Gavura, heroj koji je spasao petnaestogodišnju devojčicu iz požara na Dorćolu, dobio je najtužnije vesti - žrtva koja je molila i preklinjala za pomoć sa terase, a kojoj je on pružio ruku spasa, ipak nije uspela da pobedi strašne opekotine… »

Preminula devojčica spasena iz požara na Dorćolu

RTS 25.11.2020
Petnaestogodišnja devojčica Minja D., koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Devojčica je zadobila opekotine… »

Vesti dana »