Повезане вести
Данко Лазовић: Надам се да ће Видић доћи у српски фудбал
Моззарт спорт 25.11.2020
Бивши репрезентативац Србије каже да би његов некадашњи саиграч донео бољитак на сваком пољу. Обраћање Немање Видића и даље је једна од главних тема у фудбалској јавности. Док се многи питају да ли иза тога стоји жеља… »
Лазовић стао уз видића: Нема поређења између Немање и људи који представљају српски фудбал
Вечерње новости 25.11.2020
ПРАШИНА коју је критикама на рачун челника Фудбалског савеза Србије подигао славни Немања Видић не слеже се већ седам дана. Било је и критика, али много више порука подршке. После других звучних имена српског фудбала, попут… »
Стојим иза сваке видићеве речи, нек дође у српски фудбал: И Данко Лазовић подржао бившег капитена после писма ФСС!
Мондо 25.11.2020
"Ако бисмо ми дошли у ситуацију да се одлучујемо између Видића и осталих, онда би то био знак да ми као друштво нисмо на добром путу". "Ако бисмо ми дошли у ситуацију да се одлучујемо између Видића и осталих, онда би то био знак… »
Вести дана »
Чубрило објавио колико ће још трајати ово дуго, врело лето и кад нам заправо стиже "конкретно освежење"
Нова пре 2 сатајош 21 повезана
Протест на отварању Нушићијаде: Извиждан председник Општине Ивањица, министар Селаковић одустао од говора
Недељник пре 1 сатјош 3 повезане
На данашњи дан: Погинуо Ричард Трећи, почела опсада Лењинграда, потписана Женевска конвенција, рођен Дебиси
Радио 021 пре 4 сатијош 11 повезаних