Povezane vesti
Danko Lazović: Nadam se da će Vidić doći u srpski fudbal
Mozzart sport 25.11.2020
Bivši reprezentativac Srbije kaže da bi njegov nekadašnji saigrač doneo boljitak na svakom polju. Obraćanje Nemanje Vidića i dalje je jedna od glavnih tema u fudbalskoj javnosti. Dok se mnogi pitaju da li iza toga stoji želja nekadašnjeg asa Mančester… »
Lazović stao uz vidića: Nema poređenja između Nemanje i ljudi koji predstavljaju srpski fudbal
Večernje novosti 25.11.2020
PRAŠINA koju je kritikama na račun čelnika Fudbalskog saveza Srbije podigao slavni Nemanja Vidić ne sleže se već sedam dana. Bilo je i kritika, ali mnogo više poruka podrške. Posle drugih zvučnih imena srpskog fudbala, poput Slavoljuba Muslina, podršku… »
Stojim iza svake vidićeve reči, nek dođe u srpski fudbal: I Danko Lazović podržao bivšeg kapitena posle pisma FSS!
Mondo 25.11.2020
"Ako bismo mi došli u situaciju da se odlučujemo između Vidića i ostalih, onda bi to bio znak da mi kao društvo nismo na dobrom putu". "Ako bismo mi došli u situaciju da se odlučujemo između Vidića i ostalih, onda bi to bio znak da mi kao društvo nismo… »
Vesti dana »
Kolaps pregovora u Švajcarskoj? Iranska delegacija napustila pregovore zbog Trampovih pretnji
Telegraf pre 56 minutajoš 28 povezanih
Iran tvrdi da je Trumpova pretnja zaustavila pregovore sa SAD
Bloomberg Adria pre 36 minutajoš 95 povezanih
Paklene vrućine prepunile ambulante u Sremskoj Mitrovici! Za jednu smenu više od 50 pregleda – lekari uputili hitan apel građanima
Kurir pre 4 satijoš 59 povezanih
Pobeda i veliki problem za Nemačku: Zvezda odbrane možda završila Mundijal?
B92 pre 11 satijoš 32 povezane
Zvanično: Obradović se vratio u Panatinaikos! Plata – astronomska
Sport klub pre 4 satijoš 29 povezanih