Повезане вести

Мега лансирала још једног талентованог центра: У оваквом окружењу милина је радити и играти

Мега лансирала још једног талентованог центра: У оваквом окружењу милина је радити и играти

Моззарт спорт 25.11.2020
Карло Матковић сумира утиске после дебитантских рола у првом тиму Меге. Одсуство најбољег кошаркаша Меге Филипа Петрушева забринула је стручни штаб пред наставак сезоне, али је те минуте на најбољи могући начин искористио… »
Кад сам видео џордана - одсекао сам се: Доказивао се пред Јокићем и хоће његовим путем

Кад сам видео џордана - одсекао сам се: Доказивао се пред Јокићем и хоће његовим путем

Мондо 25.11.2020
Он се зове Карло Матковић и за њега ћете тек чути ако буде наставио да игра за Мегу као до сада. Он се зове Карло Матковић и за њега ћете тек чути ако буде наставио да игра за Мегу као до сада. После промоције тренутно… »
Нова Нада меге - Карло Матковић: Кључ добрих резулата је напоран и предан рад

Нова Нада меге - Карло Матковић: Кључ добрих резулата је напоран и предан рад

Вечерње новости 25.11.2020
ПОСЛЕ промоције тренутно најкориснијег играча АБА лиге у лику Филипа Петрушева, затим још једног, дванаестог по реду, драфтованог кошаркаша у НБА лигу - Марка Симоновића, екипа Мега је наставила да у овој сезони баца светло… »

Вести дана »