Povezane vesti

Dušan Vemić novi selektor ženske teniske reprezentacije Srbije

B92 25.11.2020
Bivši srpski teniser Dušan Vemić novi je selektor ženske reprezentacije Srbije. Odluku o imenovanju Vemića za saveznog trenera našeg ženskog tima doneo je Upravi odbor Teniskog saveza Srbije na sednici održanoj 24.11.2020. i ovo će mu biti prvi… »

Teniserke dobile novog selektora: Dušan Vemić preuzeo kormilo

Večernje novosti 25.11.2020
Bili Džin King kup selekcija Srbije dobila je novog selektora. Kormilo našeg prvog ženskog tima preuzeo je naš trofejni reprezentativac, koji već tri decenije čini jedni od najjačih karika u našem belom sportu, najpre kao igrač, sada kao trener… »

Dušan Vemić novi selektor teniserki Srbije

Dnevnik 25.11.2020
BEOGRAD: Nekadašnji srpski teniser Dušan Vemić novi je selektor ženske teniske reprezentacije Srbije, saopšteno je iz nacionalnog Saveza. Kako se navodi, Vemić je imenovan na sednici Upravnog odbora, a na toj funkciji nasledio je Tatjanu Ječmenicu… »

Smene u reprezentaciji Srbije: Dušan Vemić novi selektor najboljih teniserki naše zemlje

Blic sport 25.11.2020
selekcija Srbije dobila je novog selektora. Kormilo prvog tima Srbije preuzeo je , trofejni reprezentativac, koji već tri decenije čini jedni od najjačih karika u našem belom sportu, najpre kao igrač, sada kao trener. Odluku o imenovanju Vemića za… »

Dušan Vemić novi selektor ženske teniske reprezentacije Srbije

Danas 25.11.2020
Bivši reprezentativac Dušan Vemić novi je selektor ženske teniske reprezentacije Srbije, saopštio je danas Teniski savez Srbije. Odluku o imenovanju Vemića za saveznog trenera doneo je Upravni odbor Teniskog saveza Srbije na sednici 24. novembra… »

Vesti dana »