Povezane vesti
Uopšte nije bio dobro: Supruga Irfana Mensura otkrila kako se glumac oseća nakon preležane korone
Mondo 25.11.2020
Glumac je pre nekoliko dana pušten iz bolnice. Glumac je pre nekoliko dana pušten iz bolnice. Glumac Irfan Mensur pobedio je korona virus sredinom novembra. Glumčeva supruga Srna Lango otkrila je u kakvom je sada zdravstvenom stanju, kada je prošlo… »
"Nije bio dobro uopšte": Žena Irfana Mensura otkrila u kakvom je sada stanju glumac koji je bio zaražen koronom
Blic 25.11.2020
Srna Lango, glumica i supruga Irfana Mensura, otkrila je u kakvom je sada stanju njen suprug koji je bio zaražen koronom. "Divni Irfan je sada dobro, hvala Bogu. Međutim, u prvom trenutku nije bilo dobro uopšte. On je mislio da će korona da sačeka… »
Uopšte mu nije bilo dobro, deca ga grde! Žena Irfana Mensura progovorila o teškim trenucima, pa otkrila u kakvom je sada…
Kurir 25.11.2020
Glumica i supruga Irfana Mensura, Srna Lango sa korona virusom se bori na više frontova. Naime, od kako je pre osam meseci počela pandemija, Srna je morala da se suoči sa zatvaranjem svoje škole glume. "Otkazala sam glumačku školu jer nisam mogla da… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 4 satijoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 4 satijoš 2 povezane