Povezane vesti
Džej o svemu o čemu je ćutao! Otkrio zašto bivšu ženu ne može da zaboravi, a ovaj susret sa majkom će mu uvek ostati u…
Kurir 25.11.2020
Pevač Džej Ramadanovski je prvi put govorio o tome koji od mnogobrojnih koncerata koje ima iza sebe u dugogodišnjoj karijeri je za njega je bio najteži kao i to da se u poslednjih 15 godina baš promenio. “Promenio sam se za ovih 15 godina. Dobio… »
Balkanskom ulicom: Gost Džej Ramadanovski
Nova 25.11.2020
Gost emisije "Balkanskom ulicom", autorke i voditeljke Vesne Dedić, bio je pevač Džej Ramadanovski. “Promenio sam se za ovih 15 godina od kako se nismo videli u emisiji. Dobio sam unuke. Bio sam operisan, sad hvala bogu dobro sam”, rekao je Džej… »
Vesti dana »

Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova! "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Kurir pre 10 minutajoš 12 povezanih

Ukrajina ne pristaje da se odrekne članstva u NATO; Ministri G7 pozdravili predlog SAD o prekidu vatre
RTS pre 41 minutajoš 11 povezanih

Objavljen audio snimak članova PSG iz Novog Sada kako planiraju nasilne akcije na protestu u subotu: Pominju čekiće i molotovljeve koktele
Blic pre 41 minutajoš 7 povezanih

Delegacije Rusije, Kine i Irana u Pekingu razgovaraju o nuklearnom programu Teherana
RTV pre 16 minutajoš 1 povezana

Usvojen Nacrt ustava Republike Srpske, predviđeno pravo na samoopredeljenje
Sputnik pre 15 minutajoš 4 povezane