Povezane vesti

Trudna Jelena Janković! Otac deteta ugledni doktor, evo kog pola je beba

Telegraf 25.11.2020
Jelena će se sledeće godine ostvariti u ulozi majke. Bivša teniserka Jelena Janković (35) u drugom je stanju i čeka svoje prvo dete. Jelena će se sledeće godine prvi put ostvariti u ulozi majke, a čeka devojčicu. Teniserka se dugo nije… »

Jelena Janković trudna? Teniserka navodno čeka bebu, otkrila i pol!

Mondo 25.11.2020
Čeka dete sa doktorom? Čeka dete sa doktorom? Proslavljena srpska teniserka Jelena Janković (35) navodno je u drugom stanju, vest je koja je odjeknula domaćim medijima. Jeleni bi ovo bio prvi put da se ostvari u ulozi majke, a navodno je poznato i da… »

Jelena Janković trudna

Vesti online 25.11.2020
Teniserka Jelena Janković (35) u drugom je stanju i čeka svoje prvo dete. Kako prenosi Telegraf.rs, Jelena će se sledeće godine prvi put ostvariti u ulozi majke, a čeka devojčicu. Teniserka se dugo nije pojavljivala u javnosti zbog sportskih povreda… »

Jelena Janković čeka devojčicu

Nova 25.11.2020
Nekada najbolja teniserka na svetu, Jelena Janković čeka svoje prvo dete. Naime, Jankovićeva će se sledeće godine prvi put ostvariti kao majka, a “Telegraf” prenosi da čeka devojčicu. Jelena već godinama izbegava da priča o svom privatnom… »

Lepe vesti: Jelena Janković čeka bebu

Nova 25.11.2020
Bivša teniserka Jelena Janković (35) je trudna, a bebu čeka sa doktorom iz Beograda. Kako prenosi “ Blic“, nekada prva teniserka sveta je dugo priželjkivala da se ostvari kao majka. Ipak, Jelena nije želela u javnosti da priča o drugom stanju i… »

Ovako izgleda uspešni doktor sa kojim teniserka Jelena Janković čeka dete (foto/video)

Alo 25.11.2020
Čestitamo... Otkako je 2012. godine raskinula šestogodišnju emotivnu vezu s crnogorskim vaterpolistom Mlađanom Jovanovićem, gotovo se ništa nije moglo čuti o njenom ljubavnom životu. Od svih je uspešno krila svoje izbore, a sada joj to nije… »

Vesti dana »