Повезане вести
Победа против Интера у другом плану, емотивни Зидан о одрастању уз Марадону
Спортске.нет 26.11.2020
Тренер краљевсог клуба се вратио 34 године уназад на Светско првенство у Мексику. Тренер Реал Мадрида Зинедин Зидан има је разлога да буде задовољан у среду увече након победе над Интером у Лиги шампиона, али и не превише… »
"Разговор са Марадоном променио ми је живот"
Н1 Инфо 26.11.2020
Тренер Атлетико Мадрида Дијего Симеоне истакао је да га је погодила вест о смрти Дијега Марадоне, као и да је то велики губитак за целу Аргентину. "Много је тешко. Назову вас и кажу да је Марадона мртав, а ви не можете да… »
Зидан: Одрастао сам дивећи се Марадони на СП 1986.
Н1 Инфо 26.11.2020
Тренер Реал Мадрида Зинедин Зидан каже да је цео фудбалски свет обожавао Дијега Марадону. Славни Аргентинац Дијего Марадона преминуо је у среду у 60. години живота од срчаног застоја. Због тога су све утакмице Лиге шампиона… »
“Један разговор са Марадоном ми је променио живот”
Нова 26.11.2020
Аргентински фудбалери су имали једну предност у односу на колеге из остатка света - Дијего Марадона им је увек био на располагању. Најбољи фудбалер свих времена је годинама по завршетку каријере био уз национални тим, једно… »
“Кажу, отишао је, а Дијего не може никада да оде”
Нова 26.11.2020
Атлетико Мадрид није успео да дође до победе у окршају са Локомотивом из Москве (0:0), али главна тема после утакмице није био резултат, већ смрт Дијега Марадоне. Познато је да је тренер Атлетика, Дијего Чоло Симеоне, био велики… »
Вести дана »

БЛОГ УЖИВО У Ужице стигао и ауто-превозник Миломир Јаћимовић, студенти објавили фотографију: „Господин звани част, правда, слобода и верност!“
Нова пре 17 минутајош 27 повезаних

Убица из прилепа најавио злочин на фејсбуку Сумња се да је убио сестрића и зета да би се осветио сестри, па извршио самоубиство
Ало пре 42 минутајош 27 повезаних

Временска прогноза за Србију: претежно сунчано и топло време са освежењем средином недеље и новим топлотним таласом крајем јула
Наслови.аи пре 7 минутајош 22 повезане

Тужилаштву враћени списи предмета надстрешница како би наставили истрагу
РТВ пре 1 сатјош 16 повезаних