Povezane vesti

Goca Božinovska jedva čeka da oženi sina Mirka!

Goca Božinovska jedva čeka da oženi sina Mirka!

Vesti online 26.11.2020
Goca Božinovska gde god se pojavi iskoristi priliku da nahvali devojku svog sina Mirka Šijana, jer oduševljenje njegovim izborom ne može da sakrije. Bojana Rodić sve više vremena provodi u njihovom porodičnom domu, a Goca kaže kako je pored… »
Daće bog da Ceca i ja zapevamo na mirkovoj svadbi: Goca Božinovska o snaji Bojani Rodić

Daće bog da Ceca i ja zapevamo na mirkovoj svadbi: Goca Božinovska o snaji Bojani Rodić

Večernje novosti 26.11.2020
PEVAČICA Goca Božinovska (55) od leta živi na relaciji Beograd-Kraljevo, gde vodi računa o bolesnoj majci, koja je u teškom stanju nakon operacije kuka. Goca je sa ćerkama Jelenom i Zoranom, sinom Mirkom i snajom Bojanom Rodić proslavila… »
"Luda je": Goca Božinovska otkrila nove detalje o Bojani Rodić, progovorila o prodaji šijanovog stana, pa se dotakla Cece i…

"Luda je": Goca Božinovska otkrila nove detalje o Bojani Rodić, progovorila o prodaji šijanovog stana, pa se dotakla Cece i…

Blic 26.11.2020
Pevačica Goca Božinovska ne krije koliko je oduševljena svojom budućom snajkom Bojanom Rodić, te koristi svaku priliku da je javno pohvali. "Bojana me je oduševila, izvrsna je domaćica! Održava higijenu kuće, pomaže mi u pripremanju jela, ma… »

Vesti dana »