Повезане вести

Гоца Божиновска једва чека да ожени сина Мирка!

Гоца Божиновска једва чека да ожени сина Мирка!

Вести онлине 26.11.2020
Гоца Божиновска где год се појави искористи прилику да нахвали девојку свог сина Мирка Шијана, јер одушевљење његовим избором не може да сакрије. Бојана Родић све више времена проводи у њиховом породичном дому, а Гоца каже… »
Даће бог да Цеца и ја запевамо на мирковој свадби: Гоца Божиновска о снаји Бојани Родић

Даће бог да Цеца и ја запевамо на мирковој свадби: Гоца Божиновска о снаји Бојани Родић

Вечерње новости 26.11.2020
ПЕВАЧИЦА Гоца Божиновска (55) од лета живи на релацији Београд-Краљево, где води рачуна о болесној мајци, која је у тешком стању након операције кука. Гоца је са ћеркама Јеленом и Зораном, сином Мирком и снајом Бојаном Родић… »
"Луда је": Гоца Божиновска открила нове детаље о Бојани Родић, проговорила о продаји шијановог стана, па се дотакла Цеце и…

"Луда је": Гоца Божиновска открила нове детаље о Бојани Родић, проговорила о продаји шијановог стана, па се дотакла Цеце и…

Блиц 26.11.2020
Певачица Гоца Божиновска не крије колико је одушевљена својом будућом снајком Бојаном Родић, те користи сваку прилику да је јавно похвали. "Бојана ме је одушевила, изврсна је домаћица! Одржава хигијену куће, помаже ми у… »

Вести дана »