Povezane vesti
Miljana Kulić raskrinkana: Podvalila lažni test za trudnoću, a tek da čujete šta je radila napolju: "Slala je svima slike i…
Blic 26.11.2020
Miljana Kulić nedavno je uradila test za trudnoću, za koji je tvrdila da je pozitivan, a kasnije i negativan, pa se zbog svojih laži našla na stubu srama. Naime, zadrugar Marko Đedović je rekao da je Miljana celu priču lažirala kako bi se približila svom… »
Miljana Kulić podvalila test: Da sam trudna, otišla bih na kiretažu, daleko mu lepa kuća!
Svet plus 26.11.2020
Miljana Kulić podvalila test za trudnoću! Zbog toga se našla na stubu srama! A da sam ostala trudna, otišla bih na kiretažu pa makar to bilo i deseti put, daleko mu lepa kuća - rekla je Miljana. Gledaoci su imali priliku da sinoć postavljaju pitanja… »
Lažni test za trudnoću: Miljana Kulić raskrinkana, a Zola sve potvrdio! Evo šta je napolju uradila! (video)
Kurir 26.11.2020
Miljana Kulić nedavno je uradila test za trudnoću, a sada su isplivale njene laži. Kulićeva je navodno htela samo da približi sebi bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu. "Ja sam uradila test i pokazao je dve crte, ali to je bila greška! Hvala Bogu što je tako… »
Vesti dana »

Sud usvojio žalbu, sedmorica pritvorenih Užičana puštena na slobodu
Morava info pre 46 minutajoš 25 povezanih

"Zaposleni su došli na svoje radno mesto!" Oglasila se predsednica Akademije Visoke škole elektrotehnike koja je jutros probudila i izbacila studente u blokadi iz zgrade fakulteta
Blic pre 3 satajoš 16 povezanih

FPU: Dekanat nije samovoljno doneo odluku o nadoknadi nastave i ispita
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih

Nemačka upozorila na virus hepatitisa A u zamrznutom voću iz Srbije
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 14 povezanih

MUP: Kinez i pet Šapčana malverzacijama s otpadnim aluminijom prisvojili skoro 19 miliona dinara
Danas pre 1 satjoš 52 povezane