Povezane vesti
Vučević: Ponosan sam što je čuveni Forbs Srpsku Atinu uvrstio u top pet turističkih destinacija!
RTV 26.11.2020
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević istakao je da je obradovan činjenicom da je taj grad prepoznat kao jedna od najboljih turističkih destinacija. "Ponosan sam što je i u ovo teško doba pandemije korona virusa čuveni magazin Forbs… »
Vučević ponosan što je Forbs Srpsku Atinu uvrstio u top pet turističkih destinacija!
Dnevnik 26.11.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević istakao je da je obradovan činjenicom da je taj grad prepoznat kao jedna od najboljih turističkih destinacija. „Ponosan sam što je i u ovo teško doba pandemije korona virusa čuveni magazin Forbs prepoznao… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 5 satijoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta predlaže Slavici Đukić Dejanović: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Nova pre 4 satijoš 26 povezanih

Sahranjeni stradali u Kočanima; Kocevski: Nepoštovanje zakona i korupcija uzrok nesreće
RTS pre 1 satjoš 58 povezanih

Građani počeli da organizuju zborove: Studenti FON-a u blokadi najavili priručnik za okupljanja
Danas pre 4 satijoš 19 povezanih

Nemački mediji o upotrebi zvučnog oružja tokom protesta: Taktika salame
Novi magazin pre 59 minutajoš 30 povezanih