Povezane vesti

Drulić osuo paljbu po reprezentativcima: Šta je trebalo, da se Panta, Bjeković, Kokeza spuste na teren, da krenu da…

Sportski žurnal 26.11.2020
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Goran Drulić rekao je da je razočaran što se ekipa ni posle 20 godina nije plasirala na Evropsko prvenstvo i podržao je rad Fudbalskog saveza Srbije. "Pratim šta pišu mediji, vidim kakvo je raspoloženje… »

"Ma kakva smena, da li je trebalo da Kokeza i Bjeković 'grizu' protiv Škota?"

Sportske.net 26.11.2020
Bivši fudbaler Crvene zvezde najvećeg krivca za neuspeh vidi među igračima. "Vidim da pljušte kritike na račun rukovodstva Saveza. Pa šta je trebalo, da se Pantelić, Bjeković i Kokeza spuste na teren, da krenu da 'uklizavaju', da 'grizu', da… »

Drulić razočaran zbog neuspeha reprezentacije, ali podržao FSS

Danas 26.11.2020
Nekadašnji fudbalski reprezentativac Goran Drulić rekao je da je razočaran što se ekipa ni posle 20 godina nije plasirala na Evropsko prvenstvo i podržao je rad Fudbalskog saveza Srbije. „Pratim šta pišu mediji, vidim kakvo je raspoloženje… »

"Da li je trebalo Pantelić, Bjeković i Kokeza da uklizavaju?!" Bivši reprezentativac Srbije se pita ko treba da "grize", ali…

Blic sport 26.11.2020
“Vidim da pljušte kritike na račun rukovodstva Saveza. Pa šta je trebalo, da se Pantelić, Bjeković i Kokeza spuste na teren, da krenu da “uklizavaju”, da “grizu”, da nešto počne da se dešava u igri Srbije”, kaže nekadašnji… »

Drulić: Da li je trebalo da Pantelić i Kokeza "uklizavaju"?

Dnevnik 26.11.2020
Pa šta je trebalo, da se Pantelić, Bjeković i Kokeza spuste na teren, da krenu da "uklizavaju", da "grizu", da nešto počne da se dešava u igri Srbije, kaže nekadašnji reprezentivac Goran Drulić. BEOGRAD: Vidim da pljušte kritike na račun… »

"Ne vidim zašto bismo menjali kokezu?" Bivši igrač Zvezde brani FSS, imao poruku za Vidića i reprezentativce!

Mondo 26.11.2020
Nekadašnji napadač Jugoslavije ima svoje viđenje situacije. Nekadašnji napadač Jugoslavije ima svoje viđenje situacije Ovog četvrtka je tačno dve nedelje otkako je reprezentacija Srbije ostala bez plasmana na Evropsko prvenstvo, posle poraza od… »

Drulić: Zašto bismo menjali Kokezu?

Mozzart sport 26.11.2020
Nekadašnji napadač Zvezde ne smatra da je predsednik FSS kriv za poslednje neuspehe. Polemika o stanju u srpskom fudbalu traje, i verovatno će biti aktuelna i narednih nedelja. Nemanja Vidić otvorio je temu i kao da je „prozvao“ mnoge da se… »

"Šta je trebalo – da se Pantelić, Bjeković i Kokeza spuste na teren i uklizavaju?"

B92 26.11.2020
Još jedan bivši reprezentativac oglasio se o aktuelnoj temi o Fudbalskom savezu Srbije i "orlovima". Ljubimac navijača Crvene zvezde Goran Drulić razočaran je igrom naše reprezentacije na utakmici sa Škotskom Drulić posebno ističe činjenicu da u… »

Vesti dana »