Povezane vesti
Vučević: Ponosan sam što je čuveni Forbs "Srpsku Atinu" uvrstio u top pet turističkih destinacija
Blic 26.11.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević istakao je da je obradovan činjenicom da je taj grad prepoznat kao jedna od najboljih turističkih destinacija. - Ponosan sam što je i u ovo teško doba pandemije korona virusa čuveni magazin Forbs prepoznao… »
Vučević: Ponosan sam što je čuveni Forbs Srpsku Atinu uvrstio u top pet turističkih destinacija
Mondo 26.11.2020
Novi Sad prepoznat kao jedna od najboljih turističkih destinacija. Novi Sad prepoznat kao jedna od najboljih turističkih destinacija. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević istakao je da je obradovan činjenicom da je taj grad prepoznat kao jedna od… »
"Ponosan sam što je čuveni Forbs Srpsku Atinu uvrstio u top pet turističkih destinacija" Oglasio se Vučević (foto)
Srbija danas 26.11.2020
Američki magazin napominje da Srbija obiluje i istorijskim gradovima. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević istakao je da je obradovan činjenicom da je taj grad prepoznat kao jedna od najboljih turističkih destinacija. - Ponosan sam što je i u… »
Vučević: Ponosan sam što je čuveni Forbs Srpsku Atinu uvrstio u top pet turističkih destinacija!
Kurir 26.11.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević istakao je da je obradovan činjenicom da je taj grad prepoznat kao jedna od najboljih turističkih destinacija. - Ponosan sam što je i u ovo teško doba pandemije korona virusa čuveni magazin Forbs prepoznao… »
Vesti dana »
Alkaraza terali da optuži Novaka da folira povrede: Dobili su odgovor, ali ne onaj koji su čekali!
Mondo pre 1 satjoš 74 povezane
Rektor ponovio podršku studentima: Zahtevi su opravdani i važniji od nadoknade nastave, budžeta, domova
N1 Info pre 16 minutajoš 41 povezana
Ko je kriv za smrt osmoro ljudi u Domu za stare u Barajevu: Javašluk, veze, kršenje propisa i zakona
Nova pre 22 minutajoš 57 povezanih
Nova ekonomija o slučaju nadstrešnica: Vučićeva bliska saradnica sazivala i vodila sastanke institucija o radovima na železnici
Nova pre 11 satijoš 8 povezanih