Повезане вести
Вучевић: Поносан сам што је чувени Форбс "Српску Атину" уврстио у топ пет туристичких дестинација
Блиц 26.11.2020
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић истакао је да је обрадован чињеницом да је тај град препознат као једна од најбољих туристичких дестинација. - Поносан сам што је и у ово тешко доба пандемије корона вируса чувени магазин… »
Вучевић: Поносан сам што је чувени Форбс Српску Атину уврстио у топ пет туристичких дестинација
Мондо 26.11.2020
Нови Сад препознат као једна од најбољих туристичких дестинација. Нови Сад препознат као једна од најбољих туристичких дестинација. Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић истакао је да је обрадован чињеницом да је тај град… »
"Поносан сам што је чувени Форбс Српску Атину уврстио у топ пет туристичких дестинација" Огласио се Вучевић (фото)
Србија данас 26.11.2020
Амерички магазин напомиње да Србија обилује и историјским градовима. Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић истакао је да је обрадован чињеницом да је тај град препознат као једна од најбољих туристичких дестинација. - Поносан… »
Вучевић: Поносан сам што је чувени Форбс Српску Атину уврстио у топ пет туристичких дестинација!
Курир 26.11.2020
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић истакао је да је обрадован чињеницом да је тај град препознат као једна од најбољих туристичких дестинација. - Поносан сам што је и у ово тешко доба пандемије корона вируса чувени магазин… »
Вести дана »
Скуп опозиције у Краљеву уз слаб одзив – према проценама око 3.500 учесника из целе Србије
Глас Западне Србије пре 6 сатијош 30 повезаних
Оборени рекорди: У Чешкој 41,9 степени Целзијуса, у Пољској 40,5 степени
Н1 Инфо пре 3 сатајош 28 повезаних
Тешка несрећа у Нишу: Судар на раскрсници, 3 особе завршиле у болници (видео)
Мондо пре 4 сатијош 29 повезаних
Косовска полиција: Приведено 37 особа након Видовдана на Газиместану; Филиповић: Пуштени сви приведени, сутра прекршајно рочиште
Инсајдер пре 6 сатијош 16 повезаних