Повезане вести

Тужилаштво за РСЕ: Формиран предмет у случају напада на новинара Динка Грухоњића

Тужилаштво за РСЕ: Формиран предмет у случају напада на новинара Динка Грухоњића

Слободна Европа 26.11.2020
У Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду формиран је предмет поводом исписивања графита са порукама мржње на стамбеној згради у којој живи новинар и уредник Динко Грухоњић из Новог Сада, потврђено је за Радио Слободна Европа… »
Грухоњић: Коме је у интересу да анонимни манијаци долазе новинарима на врата

Грухоњић: Коме је у интересу да анонимни манијаци долазе новинарима на врата

Н1 Инфо 26.11.2020
Новинар Динко Грухоњић, коме су на улазу у зграду у којој станује исписани претеће поруке, изјавио је за лист Данас да је претње доживљавао и раније, али да је ово први пут да је његово дете видело "ужасне графите говора… »
Грухоњић: Ово је први пут да је моје дете видело графите мржње

Грухоњић: Ово је први пут да је моје дете видело графите мржње

Нови магазин 26.11.2020
Новинар Динко Грухоњић, коме су на улазу у зграду у којој станује исписани претеће поруке, изјавио је за данашњи лист Данас да је претње доживљавао и раније, али да је ово први пут да је његово дете видело "ужасне графите… »
Динко Грухоњић о претећим графитима: Сличне поруке сам добијао и од власти

Динко Грухоњић о претећим графитима: Сличне поруке сам добијао и од власти

Данас 26.11.2020
Главни и одговорни уредник портала ВОИЦЕ, након претећих графита исписаних на згради у којој живи Доживљавао сам претње и раније, али први пут су ми дошли до зграде, први пут је моје дете видело ужасне графите говора мржње… »
МУП: У току потрага за ауторима графита мржње на згради Динка Грухоњића

МУП: У току потрага за ауторима графита мржње на згради Динка Грухоњића

Радио 021 26.11.2020
Министарство унутрашњих послова навело је да се трага за ауторима графита са порукама мржње исписаним у ноћи између 23. и 24. новембра на улазу зграде у Новом Саду, у којој живи уредник ВОИЦЕ-а и програмски директор НДНВ-а… »

Вести дана »