Povezane vesti
Ostao bez para i prihvatio ponudu: Nemanja Đerić Đekson ulazi u „Zadrugu 4“? (FOTO)
Vesti online 26.11.2020
Reper Nemanja Đerić Đekson, sudeći po njegovoj najnovijoj objavi na društvenim mrežama, ulazi u „Zadrugu 4“. Naime, na Instagramu mu je jedan od fanova postavio pitanje zašto ulazi u pomenuti rijaliti, a Đekson je imao kratak i jasan odgovor. – Treba mi… »
On ulazi u Zadrugu, iznenađenje kakvom se niko nije nadao: Mina će vrisnuti kada ga vidi: "Treba mi novac"
Blic 26.11.2020
Nemanja Đerić Đekson, sudeći po njegovoj najnovijoj objavi, ulazi u "Zadrugu 4". Naime, na Instagramu jedan od pratilaca mu je postavio pitanje zašto ulazi u rijaliti, a Đekson je imao spreman odgovor. "Treba mi lova,", bio je jasan reper. Njegovo učešće… »
Vesti dana »

Nikolić: Isporuka turskih dronova Prištini ne može da bude garant za mir i život Srba
Večernje novosti pre 24 minutajoš 38 povezanih

VIDEO: Nastavljena sednica Skupštine Srbije, raspravlja se i o zakonu o legalizaciji nekretnina
Radio 021 pre 1 satjoš 54 povezane

Član uprave JANAF-a: Ne verujem da jedna zemlja dugoročno može da ostane bez rafinerije
Danas pre 3 satajoš 54 povezane

(Video) Bila je ljubav Zdravka Šotre i najlepše lice Jugoslavije! Do slave stigla iz bede, a život je završila tragično u samoći
Dnevnik pre 3 satajoš 80 povezanih

Sećanje na Šotru: "Umeo je da dodirne različite gledalačke slojeve i da ih ujedini oko svojih projekata" VIDEO
B92 pre 1 satjoš 28 povezanih