Povezane vesti
Potresan oproštaj milice Pavlović od dede: Bio je moj oslonac, podrška, snaga - moje sve!
Večernje novosti 26.11.2020
PEVAČICA Milica Pavlović oglasila se nakon smrti deke Vladimira sa kojim je provela detinjstvo. U objavi na Instagramu ona je emotivnim rečima opisala koliko je deka bio značajna figura u njenom odrastanju. - Pišem, brišem... Razmišljam da li da… »
Milica Pavlović o deki koji je preminuo: Bio je moje sve
Nova 26.11.2020
Pevačica Milica Pavlović oglasila se nakon smrti deke Vladimira koji ju je odgajio. “Pišem, brišem… Razmišljam da li da podelim ili ne… Bojim se da ga neću dovoljno dobro opisati… Dragi moji, ja sam oduvek imala svoj san, sada ga živim, ali… »
Vesti dana »
Srbija pod udarom olujnog vetra: RHMZ upozorava na nevreme, a evo kada se očekuje sneg do 25 cm
Nova pre 3 satajoš 16 povezanih
Vidimo se na Mostaru u 14h: Studenti pozivaju sve građane na novi veliki protest i blokadu petlje, objavljen protokol
Nova pre 48 minutajoš 9 povezanih
Uživo uzbuna u Los Anđelesu, dotok gasa mora hitno da se prekine! Javne službe uništavaju puteve, sve je više mrtvih, policija naoružana do zuba! (foto/video)
Kurir pre 23 minutajoš 19 povezanih
Broj mrtvih zbog rekonstrukcije pruge do Mađarske popeo se na 18: Poginuli i jedan Kinez i mladi radnik obezbeđenja
Nova pre 2 satajoš 3 povezane