Повезане вести

"Бивша девојка ми је преминула на наступу": Певач са кнедлом у грлу открио потресне детаље: "Изгубио сам је"

"Бивша девојка ми је преминула на наступу": Певач са кнедлом у грлу открио потресне детаље: "Изгубио сам је"

Блиц 26.11.2020
Певач Петар Митић са великим болом открио је да му је бивша девојка 2009. године преминула на наступу. Наиме, Митић и његова тада већ бивша девојка Сања, након раскида остали су добри пријатељи и она је са њим наступала у… »
О томе избегава да прича, а сад отворио душу:Певачу девојка преминула на наступу!

О томе избегава да прича, а сад отворио душу:Певачу девојка преминула на наступу!

Вести онлине 26.11.2020
Певач Петар Митић открио је оно што о његовом животу нико није знао до сада. Он се присетио једног болног тренутка, када му је 2009. године на наступу преминула добра пријатељица и некадашња девојка. „Да, она се звала Сања и… »
Потресна исповест певача: Петру Митићу бивша девојка преминула на наступу - То је веома тужна прича!

Потресна исповест певача: Петру Митићу бивша девојка преминула на наступу - То је веома тужна прича!

Вечерње новости 26.11.2020
ПЕВАЧ Петар Митић гостовао је у емисији "Гранд магазин", у којој се с кнедлом угрлу присетио трагичног догађаја, када је 2009. године његова бивша девојка и пријатељица преминула на његовом наступу. - То је веома тужна прича… »

Вести дана »