Повезане вести

Сви жале Дијега, а голман је још љут: Никад се није извинио

Сви жале Дијега, а голман је још љут: Никад се није извинио

Нова 26.11.2020
Легендарни енглески голман Питер Шилтон рекао је да је Дијего Марадона био један од најбољих фудбалера свих времена, али да је његов гол руком на Светском првенству 1986. године оставио "горак укус" многим играчима из тадашње… »
Шилтон: Марадона нам се никад није извинио

Шилтон: Марадона нам се никад није извинио

Н1 Инфо 26.11.2020
Голман репрезентације Енглеске коме је Дијего Марадона дао чувени гол "Божијом руком" Питер Шилтон чини се ни после 34 године не може да прежали тај погодак, као ни елиминацију са Светског првенства која је уследила после победе… »
Питер Шилтон о „Божијој руци“: Никад ми се није извинио (ВИДЕО)

Питер Шилтон о „Божијој руци“: Никад ми се није извинио (ВИДЕО)

Вести онлине 26.11.2020
Бивши енглески голман Питер Шилтон каже да му се Дијего Марадона никада није извинио за гол руком у четврфиналу Светског првенства у Мексику 1986. године. – Никада ми није рекао извини. Никада није рекао да је „подвалио“ и да би… »
Музеј фудбала ту слику чува најјачим сензорима: Преварио нас је и никад се није извинио (видео)

Музеј фудбала ту слику чува најјачим сензорима: Преварио нас је и никад се није извинио (видео)

Моззарт спорт 26.11.2020
Питер Шилтон о чувеним головима Марадоне са Мундијала 1986. У музеју фудбала та слика мора бити на централном месту. Урамљена. Да јој се диве они који су видели уживо и они који никад неће схватити какав је уметник. У ваздуху… »
Њему је Марадона дао најлепши и најпознатији гол икад: Ни сада му то није опростио, ево шта је рекао о "Ел Пибеу"!

Њему је Марадона дао најлепши и најпознатији гол икад: Ни сада му то није опростио, ево шта је рекао о "Ел Пибеу"!

Мондо 26.11.2020
Питер Шилтон је изнео своју страну приче. Питер Шилтон је изнео своју страну приче. Дијего Армандо Марадона је постигао можда и најлепши гол у историји светских првенстава у четвтрфиналу Светског првенства 1986. године у Мексику… »

Вести дана »