Povezane vesti
"Stvorili ste probleme mojoj zemlji": Princ Filip Karađorđević na Tviteru odgovara bajdenu
Blic 26.11.2020
Novoizabrani predsednik SAD Džo Bajden ne koristi toliko često Tviter kao njegov prethodnik Donald Tramp, ali je to ovih dana učinio, naravno u političke svrh, pre svega za javnost u SAD. Međutim, na jedan od njegovih tvitova stigao je jedan komentar iz… »
Nadam se da ste se urazumili: Srpski princ poslao oštru poruku Bajdenu, "stvarali ste probleme mojoj zemlji"!
Mondo 26.11.2020
Princ Filip je veoma aktivan na društvenim mrežama. Princ Filip je veoma aktivan na društvenim mrežama. Pompa oko američkih izbora tek je počela da se stišava. Donald Tramp i dalje ostaje pri tvrdnjama da je bilo izbornih krađa i da nije legitimno… »
Vesti dana »
Dijana Hrka: Čula sam se sa predsednikom, fokus da bude na topovskom udaru koji je ispaljen ka mom šatoru
RTS pre 1 minutjoš 52 povezane
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 1 satjoš 16 povezanih
Ziđin nastavlja da kopa u ležištu bakra kod Malog Krivelja: U planu otvaranje još tri kopa, samo u prvi uložiće 117 milijardi dolara
Glas Zaječara pre 2 satajoš 10 povezanih
Srbija: Sutra malo oblačno, jutarnji mraz i magla se očekuju sredinom nedelje
Serbian News Media pre 1 satjoš 28 povezanih