Повезане вести
Гујон: Радићу за земљу коју сам срцем изабрао
Дневник 26.11.2020
БЕОГРАД: „Радићу још више за земљу коју сам срцем изабрао, поручио је француски хуманиста”, Арно Гујон, поводом одлуке Владе Србије да га именује за вд директора Управе Министарства спољних послова за сарадњу са дијаспором и… »
Министарство именовало Гујона за в.д. директора Управе за сарадњу са дијаспором
Н1 Инфо 26.11.2020
Министарство спољних послова саопштило је да је именовало Француза Арноа Гујона за вршиоца дужности директора Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону. Гујон је оснивач невладине организације Солидарност за Косово и… »
Арно Гујон добио функцију при влади Србије: Постао в.д. директора
Правда 26.11.2020
Влада Републике Србије именовала је, на данашњој седници, Арноа Гујона за вршиоца дужности директора Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону, која је орган управе у саставу Министарства спољних послова. Арно Гујон је… »
Арно Гујон в.д. директора Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону при МСП
Данас 26.11.2020
Влада Србије је данас именовала оснивача француске невладине организације „Солидарност за Косово“ Арноа Гујона за вршиоца дужности директора Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону при Министарству спољних послова… »
Арно Гујон директор Управе за сарадњу са дијаспором
Нова 26.11.2020
Хуманитарац Арно Гујон изабран је на данашњој седници Владе Србије за директора Управе за сарадњу са дијаспором и Србима у Региону. Вест о томе потврдио је и Гујон на свом Твитер профилу. “Драги пријатељи велика ми је част да… »
Вести дана »
(Видео) Топић дебитовао у НБА лиги: Овације за младог кошаркаша који је победио рак
Невсмакс Балканс пре 32 минутајош 25 повезаних
"Фрустрирајуће је, неке ствари су биле ван наше контроле": Нвора открио шта му је Ђоковић рекао после пораза
Мондо пре 11 минутајош 12 повезаних
Хитна помоћ: Малолетна особа лакше повређена у саобраћајној незгоди ноћас у Београду
Бета пре 12 минутајош 2 повезане