Povezane vesti
Đilas: Sve je laž, nismo kontaktirali sa direktorom Krušika
Danas 26.11.2020
Povodom optužbi tabloida da je afera Krušik "izmišljena" zbog brata lidera SSP i navodne kupoprodaje stana Cela priča Dragana J. Vučićevića, koju je izneo na Pinku i koju su po nalogu preneli svi njihovi mediji, predstavlja pokušaj stavljanja… »
Đilas: Besomučna laž tabloida da je direktoru Krušika moj brat ispod cene prodao kuću
Novi magazin 26.11.2020
Predsednik stranke Slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da je danas doživeo da više tabloida i televizija, kako je rekao, "besomučno ponavljaju laž" kako je njegov brat prodao ispod cene kuću direktoru "Krušika". "Moj brat nikad nije bio… »
Đilas: Besomučne su laži o mom bratu i direktoru Krušika
Nova 26.11.2020
Predsednik stranke Slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da je danas doživeo da više tabloida i televizija, kako je rekao, "besomučno ponavljaju laž" kako je njegov brat prodao ispod cene kuću direktoru "Krušika". “Moj brat nikad nije bio… »
Đilas: Moj brat nije prodao kuću direktoru "Krušika"
N1 Info 26.11.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da pojedini mediji "besomučno ponavljaju laž" da je njegov brat ispod cene prodao kuću direktoru "Krušika" i istakao da njegov brat nikada nije bio vlasnik kuće u Ulici Jevreme Grujića… »
Vesti dana »

Ministar Stanković: Država će odrediti cenu udžbenika od nacionalnog interesa
Beta pre 2 satajoš 14 povezanih

Studenti pozivaju na protest u parku Manjež u 19 časova: Fakultet muzičke umetnosti doneo odluku o nadoknadi nastave
Nova pre 2 satajoš 20 povezanih

Vučević (SNS): Sud u Novom Sadu pustio teroriste da se brane sa slobode, sudije podlegle pritisku
Novi magazin pre 2 satajoš 21 povezana

Rusija predložila drugu rundu razgovora s Ukrajinom 2. juna u Istanbulu
Slobodna Evropa pre 44 minutajoš 44 povezane