Povezane vesti
Janjuš gurnuo maju usred emisije, tenzija dostigla vrhunac! Bivšem košarkašu preselo sve, nije mogao da se obuzda! (video)
Kurir 26.11.2020
U toku emisije došlo do burnog okršaja Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Janjuš je prišao Maji i hteo da se obrati njihovoj zajedničkoj podršci, a zadrugarka je pokušala da ga zagrli, te ju je on odgurnuo od sebe. "Vladimira je pukla… »
Nije mogao da je se reši! Janjuš otkrio šok detalje iz zajedničkog života sa Majom: Unajmio sam obezbeđenje da me čuva…
Kurir 26.11.2020
Kod Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša se situacija menja iz minuta u minut, a oni svakodnevno iznose nove detalje iz svoje veze i zajedničkog života. - Nema potrebe da me predstavljaš kao da sam psiho - rekla je Maja. - A nisi? Ja sam… »
Vesti dana »
Buldožeri sklanjaju luksuzna kola! Objavljene mape, 3 ogromna požara gutaju Los Anđeles: 30.000 ljudi beži, vatra zahvatila poznatu školu (foto, video)
Blic pre 17 minutajoš 31 povezana
„Kolege su se čudile kako je uopšte ušao u kola i startovao ih“: Muškarac sa skoro 4 promila alkohola u krvi isključen iz saobraćaja u Beogradu
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih
"Na delu je maltretiranje i iživljavanje": Srpska lista: Sastajemo se sa radnicima Poreske uprave, niko neće ostati bez primanja (foto, video)
Blic pre 28 minutajoš 14 povezanih
VIDEO Bogdanović nastavio seriju trojki u pobedi Atlante, meč rešen pogotkom sa pola terena
Nova pre 2 satajoš 14 povezanih