Povezane vesti
Bio sam željan zagrljaja i poljubaca: Dalibora (21) je majka ostavila kad mu je bilo 4, a danas ima samo jednu želju
Mondo 26.11.2020
Dirljiva ispovest mladića iz Beograda koja je rasplakala ceo studio. Dirljiva ispovest mladića iz Beograda koja je rasplakala ceo studio. "Moje ime je Dalibor Milošević, dolazim iz Beograda i imam 21. godinu. Ja sam dete bez roditeljskog staranja. Kada… »
Majka ga je napustila, otac poginuo: Život je bio surov prema Mirku (9), sreća se konačno osmehnula
Telegraf 26.11.2020
Malog Mirka majka je ostavila kada je imao četiri i po meseca, a otac je stradao u saobraćajnoj nesreći pre dve godine, posle čega je ovaj preslatki mališan nastavio da živi sa babom i dedom u teškim, nehumanim uslovima. Život nije štedeo malog Mirka (9)… »
Vesti dana »
"Grešite, to nije tačno": Đoković odbrusio novinaru na Vimbldonu, nije mogao da veruje šta čuje
Mondo pre 5 satijoš 47 povezanih
'Čuli su se vrisci': Putnik iz Srbije zamalo ispao kroz prozor aviona Rajanera
BBC News pre 5 satijoš 57 povezanih
Skupština Srbije: Poslanici usvojili u načelu Zakon o oružju i municiji, kao i Zakon o roditeljima-negovateljima
NIN pre 10 satijoš 44 povezane
Alarm najvišeg stepena, vojska dignuta zbog afričke kuge! Virus stigao na velike farme u Srbiji, situacija ozbiljna
Blic pre 1 danjoš 32 povezane