Povezane vesti
Bio sam željan zagrljaja i poljubaca: Dalibora (21) je majka ostavila kad mu je bilo 4, a danas ima samo jednu želju
Mondo 26.11.2020
Dirljiva ispovest mladića iz Beograda koja je rasplakala ceo studio. Dirljiva ispovest mladića iz Beograda koja je rasplakala ceo studio. "Moje ime je Dalibor Milošević, dolazim iz Beograda i imam 21. godinu. Ja sam dete bez roditeljskog staranja. Kada… »
Majka ga je napustila, otac poginuo: Život je bio surov prema Mirku (9), sreća se konačno osmehnula
Telegraf 26.11.2020
Malog Mirka majka je ostavila kada je imao četiri i po meseca, a otac je stradao u saobraćajnoj nesreći pre dve godine, posle čega je ovaj preslatki mališan nastavio da živi sa babom i dedom u teškim, nehumanim uslovima. Život nije štedeo malog Mirka (9)… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Centar Užica bez struje pred veliki protest, poznato ko će se obratiti građanima: Čitaće pisma Nemanje Vidića, Branka Stankovića…
Nova pre 32 minutajoš 27 povezanih

Ovo su otac i sin nastradali u krvavom zločinu u Prilepu: Osvanula potresna čitulja, porodica u šoku
Mondo pre 32 minutajoš 26 povezanih

Tužilaštvu vraćeni spisi predmeta o padu nadstrešnice u Novom Sadu kako bi se nastavila istraga
Sputnik pre 7 minutajoš 14 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: pretežno sunčano i toplo vreme sa promenljivom oblačnošću i osveženjem od sredine nedelje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 20 povezanih

Stanje na graničnim prelazima Srbije i Severne Makedonije tokom letnje turističke sezone
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 14 povezanih