Povezane vesti

Krivokapić se izjasnio: Dritan kandidat za potpredsednika crnogorske vlade

Vesti online 27.11.2020
Mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić predstavio je konačan predlog sastava 42. Vlade Crne Gore. – Opredelio sam se da imam jednog potpredsednika i taj potpredsednik je Dritan Abazović – saopštio je Krivokapić. On je… »

Krivokapić predstavio konačan prijedlog sastava nove Vlade Crne Gore

Slobodna Evropa 27.11.2020
Mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić predstavio je konačan prijedlog njenog sastava. Krivokapić je za potpredsjednika Vlade predložio Dritana Abazovića iz građanskog pokreta URA, lidera koalicije Crno na bijelo. Za ministra… »

Potpuno iznenađenje: Krivokapić predložio sastav nove vlade, poznato i mesto Dritana Abazovića

Srbija danas 27.11.2020
U sredu 2. decembra, nova izvršna vlast i njen program biće pred poslanicima. Mandatar za sastav crnogorske vlade profesor Zdravko Krivokapić predstavio je konačan predlog sastava 42. vlade Crne Gore. Potpredsednik Vlade je lider pokreta URA Dritan… »

Šta se dešava u crnoj gori? Krivokapić se predomislio 10 minuta pre saopštavanja sastava Vlade

Srbija danas 27.11.2020
Krivokapić se predomislio u poslednjem trenutku. Izvršni direktor kompanije "Cerovo" Goran Đurović, koji je figurirao kao kandidat za ministra odbrane u novoj crnogorskoj vladi, kaže da mu je mandatar Zdravko Krivokapić 10 minuta pre današnje… »

Đurović: Saznao sam za drugog kandidata pre konferencije

Nova 27.11.2020
Izvršni direktor kompanije Cerovo Goran Đurović rekao je da ga je mandatar Zdravko Krivokapić deset minuta pre konferencije za novinare, na kojoj je predstavio sastav nove vlade, obavestio da mora izabrati drugog kandidata. On je za "Vijesti" kazao da… »

Đurović: Krivokapić deset minuta pre konferencije saopštio da je promenio odluku

Blic 27.11.2020
Izvršni direktor kompanije "Cerovo" Goran Đurović, koji je figurirao kao kandidat za ministra odbrane u novoj crnogorskoj vladi, kaže da mu je mandatar Zdravko Krivokapić 10 minuta pre današnje konferencije za medije saopštio da - više nije… »

Burno u crnoj gori: Krivokapić se predomislio 10 minuta pre saopštavanja sastava vlade!

Mondo 27.11.2020
Mandatar za sastav crnogorske vlade profesor Zdravko Krivokapić predstavio je konačan predlog sastava 42. Vlade Crne Gore. Mandatar za sastav crnogorske vlade profesor Zdravko Krivokapić predstavio je konačan predlog sastava 42. Vlade Crne Gore… »

Krivokapić predložio sastav nove Vlade: Odbrana Oliveri Injac, MUP Sergeju Sekuloviću

Glas Amerike 27.11.2020
Mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić, predložio je u petak sastav svog kabineta najavljenog kao “ekspertski”, najavljujući da će kompetencija biti glavni parametar u radu Vlade kako bi se zemlja u naredne četiri godine… »

Stručnjak za bezbednost, obučavala se u SAD: Ovo je žena koja će upravljati vojskom Crne Gore

Blic 27.11.2020
Iznenađenje u politikom životu Crne Gore je žena na mestu ministra odbrane. Ovaj posao mandatar Zdravko Krivokapić poverio je profesorki Oliveri Injac. Po objavljivanju njenog imena, Krivokapić je rekao da je ona "najbolji ekspert za bezbednost u… »

Izabrana nova Vlada Crne Gore: Žena na mestu ministra odbrane, a evo koju funkciju je dobio Abazović!

Mondo 27.11.2020
Mandatar za sastav crnogorske vlade profesor Zdravko Krivokapić upravo je predstavio konačan predlog sastava 42. Vlade Crne Gore. U sredu 2. decembra, nova Vlada Crne Gore i njen program biće pred poslanicima. Mandatar za sastav crnogorske vlade… »

Dritan potpredsednik Vlade, Olivera Injac ministarka odbrane

Nova 27.11.2020
Mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić predstavio je konačan predlog sastava 42. Vlade Crne Gore. “Opredelio sam se da imam jednog potpredsednika i taj potpredsednik je Dritan Abazović”, saopštio je Krivokapić, a prenose… »

Ko je crnogorska ministarka odbrane Olivera Injac

Nova 27.11.2020
Vanredni profesor za grupu predmeta iz bezbednosti na Univerzitetu Donja Gorica, Olivera Injac biće novi ministar odbrane Crne Gore, saopštio je danas mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić. Kao jedan od kandiata za ministra odbrane pominjao… »

Ko je crnogorska ministarka odbrane: Jedina žena koja ovo radi u celoj državi!

Mondo 27.11.2020
Olivera Injac, biće nova ministarka odbrane objavio je mandatar Zdravko Krivokapić. Injac je zaposlena kao profesorka na Univerzitetu Donja Gorica na odseku za humanističke studije. Olivera Injac, biće nova ministarka odbrane objavio je mandatar… »

Krivokapić predložio kandidate za ministre u novoj Vladi Crne Gore

Danas 27.11.2020
Kandidatkinja za ministarku odbrane je profesorica bezbednosti Olivera Injac, za ministra unutrašnjih poslova advokat Sergej Sekulović, a za potpredsednika Vlade lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, saopštio je danas mandatar za sastav… »

Zdravko i Dritan su izabrali: Ovo je nova Vlada Crne Gore! Evo ko su ministri i koju funkciju je dobio Abazović

Blic 27.11.2020
Mandatar za sastav crnogorske vlade profesor Zdravko Krivokapić upravo je predstavio konačan predlog sastava 42. Vlade Crne Gore. U sredu 2. decembra, nova Vlada Crne Gore i njen program biće pred poslanicima. Potpredsednik Vlade je lider pokreta URA… »

Ko su kandidati za ministre odbrane i policije Crne Gore

Nova 27.11.2020
Mandatar Zdravko Krivokapić danas će javno predstaviti konačan predlog sastava Vlade. Kandidat za novog ministra unutrašnjih poslova je advokat i politički analitičar Sergej Sekulović dok je kandidat za ministra odbrane Goran Đurović, vlasnik… »

Danas predstavljanje vlade Crne Gore: Krivokapić u podne pred medijima

Blic 27.11.2020
Mandatar za sastav crnogorske vlade Zdravko Krivokapić predstaviće danas konačan predlog sastava 42. Vlade Crne Gore, najavljeno je iz Građanskog pokreta URA. Kako se navodi, konferencija za novinare biće održana u podne u Podgorici. On je ranije… »

Crna Gora: Đurović i Sekulović kandidati za nove ministre

Nova 27.11.2020
Kandidat za novog ministra unutrašnjih poslova je advokat i politički analitičar Sergej Sekulović dok je kandidat za ministra odbrane Goran Đurović, vlasnik kompanije Cerovo, saznaje agencija Beta. Obojica su bliska Građanskom pokretu URA. Mandatar… »

Krivokapić odlučio: Mandatar danas u podne predstavlja konačan sastav vlade

Srbija danas 27.11.2020
Konferencija za novinare biće održana u podne u Podgorici. Mandatar za sastav crnogorske vlade Zdravko Krivokapić predstaviće danas konačan predlog sastava 42. Vlade Crne Gore, najavljeno je iz Građanskog pokreta URA. Kako se navodi, konferencija za… »

"Podržaćemo krivokapićevu vladu": Knežević: Nismo tražili fotelje, a dobiće ih oni koje navodno nisu zanimale

Blic 26.11.2020
Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević saopštio je, u ime Demokratskog fronta (DF), da će podržati Zdravka Krivokapića za mandatara za sastav nove crnogorske vlade, bez obzira što smatra da će ona biti odraz postizborne koalicije… »

Krivokapić sutra u podne predstavlja predlog sastava nove vlade Crne Gore

Blic 26.11.2020
Mandatar za sastav crnogorske vlade Zdravko Krivokapić predstaviće sutra konačan predlog sastava 42. Vlade Crne Gore, najavljeno je iz Građanskog pokreta URA. Kako se navodi, konferencija za novinare biće održana u podne u Podgorici, prenose… »

Krivokapić sutra predstavlja konačan sastav Vlade

Danas 26.11.2020
Mandatar Zdravko Krivokapić predstaviće sutra u podne konačan predlog sastava Vlade Crne Gore koja bi trebalo da bude izabrana na sjednici 2. decembra. To je najavljeno iz Gradjanskog pokreta URA. Mandatar je predvodio koaliciju „Za budućnost Crne… »

Vesti dana »