Povezane vesti

Vremenska prognoza - 28. novembar

RTS 27.11.2020
Tmurno i hladno, sunce će obasjati samo jug zemlje. Kasno uveče i u toku noći jače naoblačenje koje će u nižim predelima ponegde usloviti kišu i susnežicu, a na planinama sneg. Najviša temperatura od 2 stepena na severu do 11 stepeni na jugu… »

Vremenska prognoza - 27. novembar

RTS 27.11.2020
Najviša dnevna temperatura od 2 stepena u mestima sa maglom do 11 u višim predelima. U Beogradu 3 stepena. Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave (izvor: RHMZ) 27.11.2020. Petak: U nižim predelima slab mraz, magla i niska… »

Eto nama snega! Veliki meteo-obrt za vikend: U BG i ns susnežica već u nedelju! Do 15. decembra imaćemo 9 snežnih dana

Kurir 27.11.2020
U Nišu i Kragujevcu susnežica se očekuje dan posle Novog Sada i Beograda. BEOGRAD - Danas će u Srbiji u nižim predelima biti slabog mraza, magle i niske oblačnosti koja će se mestimično zadržati i veci deo dana. U brdsko-planinskim krajevima… »

Pretežno oblačno, temperatura do 11 stepeni

N1 Info 27.11.2020
U Srbiji se danas u nižim predelima očekuje slab mraz, magla i niska oblačnost koja će se mestimično zadržati i veći deo dana, a u brdsko-planinskim krajevima biće pretežno sunčano. Duvaće slab, promenljiv vetar, najavio je Republički… »

Pred nama još jedan tmuran i maglovit dan

Nova 27.11.2020
Danas će u Srbiji u nižim predelima biti slabog mraza, magle i niske oblačnosti koja će se mestimično zadržati i veći deo dana. U brdsko-planinskim krajevima biće pretežno sunčano. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od -4 do 0… »

Tmuran dan je pred nama: Mraz i magla najavljuju pravo zimsko vreme, a pogledajte kada nam ono stiže

Večernje novosti 27.11.2020
DANAS će u Srbiji u nižim predelima biti slabog mraza, magle i niske oblačnosti koja će se mestimično zadržati i veći deo dana. U brdsko-planinskim krajevima biće pretežno sunčano. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od -4 do 0… »

Oblačno, temperatura do 11 stepeni

RTV 27.11.2020
NOVI SAD - Danas će u nižim predelima biti slabog mraza, magle i niske oblačnosti koja ce se mestimično zadržati i veći deo dana. U brdsko-planinskim krajevima biće pretežno sunčano. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od -4 do 0… »

Između magle i sunca - čekajući vetar

RTS 27.11.2020
U nižim krajevima slab mraz i magla, koja će se mestimično zadržati i tokom dana. Vidljivost manja od 200 metara. U brdsko-planinskim predelima pretežno vedro. Jutarnja temperatura od -4 do 0, najviša od 2 stepena u mestima sa maglom do 11 u višim… »

Vreme tmurno i hladno: Od nedelje kreće formiranje snežnog pokrivača, a posle sledi najgora kombinacija: Kiša i sneg!

Mondo 27.11.2020
U Beogradu će ujutro biti magla i slab mraz, magla. Tokom dana oblačno i tmurno. U Beogradu će ujutro biti magla i slab mraz, magla. Tokom dana oblačno i tmurno. U Srbiji se u nižim predelima očekuje slab mraz, magla i niska oblačnost koja će se… »

Pahulje za kraj vikenda? Kakvo vreme najavljuju meteorolozi za narednih sedam dana

Večernje novosti 26.11.2020
SLAB mraz, magla i niska oblačnost, potom sneg ne samo na planinama i pretežno oblačno, sled je vremenskih prilika za narednih sedam dana. Jutarnje temperature biće u minusu, a najviše dnevne kretaće se oko 10. podeoka Celzijusove skale. Magla, koja… »

Vesti dana »