Povezane vesti

Bolsonaro: Neću se vakcinisati, to je moje pravo

N1 Info 27.11.2020
Brazilski predsednik Žair Bolsonaro rekao je da se neće vakcinisati protiv kovida 19, a nošenje maski sa ciljem sprečavanja širenja bolesti nazivao je "poslednjim tabuom koji je srušen". Bolsonarovi stavovi, objavljeni sinoć na društvenim mrežama… »

Večernje novosti 27.11.2020
BRAZILSKI predsednik Žair Bolsonaro rekao je da se neće vakcinisati protiv kovida 19, a nošenje maski sa ciljem sprečavanja širenja bolesti nazivao je "poslednjim tabuom koji je srušen". Bolsonarovi stavovi, objavljeni sinoć na društvenim mrežama… »
S.Makedonija: 1.160 novih slučajeva, preminulo 30 osoba

S.Makedonija: 1.160 novih slučajeva, preminulo 30 osoba

Dnevnik 27.11.2020
SKOPLjE: U Severnoj Makedoniji je od 2.864 testova na koronavirus sprovedenih od poslednjeg preseka potvrđeno 1.160 novih slučajeva kovida-19, saopštilo je u četvrtak uveče ministarstvo zdravlja. Od posledica infekcije koronavirusom preminulo je još 30… »
Bolsonaro: Neću da primim vakcinu protiv korona virusa

Bolsonaro: Neću da primim vakcinu protiv korona virusa

RTV 27.11.2020
BRAZILIJA - Brazilski predsednik Žair Bolsonaro izjavio je da neće da primi vakcinu protiv korona virusa. On je u video objavi preko društvenih mreža u četvrtak uveče rekao da Kongres neće doneti uredbu kojom se uvodi obavezna vakcinacija, kao i da se od… »
Poslednji presek: U Brazilu 37.614 novozaraženih, 691 smrtni slučaj

Poslednji presek: U Brazilu 37.614 novozaraženih, 691 smrtni slučaj

Večernje novosti 26.11.2020
U BRAZILU je od poslednjeg preseka registrovano 37.614 novozaraženih, saopštilo je Ministarstvo zdravlja te zemlje. Od posledica infekcije korona virusom preminuo je 691 pacijent, prenosi agencija Rojters. U Brazilu je do sada registrovano 6.204.220… »

Vesti dana »

Do kraja dana smena sunca i oblaka

Do kraja dana smena sunca i oblaka

RTV Novi Pazar pre 5 satijoš 29 povezanih
Aek silan protiv Legije

Aek silan protiv Legije

Sportski žurnal pre 12 minutajoš 112 povezane
Jačina 5,9 rihtera! Tlo se ne smiruje

Jačina 5,9 rihtera! Tlo se ne smiruje

Alo pre 2 satajoš 76 povezanih