Povezane vesti

Bolsonaro: Neću se vakcinisati, to je moje pravo

N1 Info 27.11.2020
Brazilski predsednik Žair Bolsonaro rekao je da se neće vakcinisati protiv kovida 19, a nošenje maski sa ciljem sprečavanja širenja bolesti nazivao je "poslednjim tabuom koji je srušen". Bolsonarovi stavovi, objavljeni sinoć na društvenim… »

Večernje novosti 27.11.2020
BRAZILSKI predsednik Žair Bolsonaro rekao je da se neće vakcinisati protiv kovida 19, a nošenje maski sa ciljem sprečavanja širenja bolesti nazivao je "poslednjim tabuom koji je srušen". Bolsonarovi stavovi, objavljeni sinoć na društvenim… »
S.Makedonija: 1.160 novih slučajeva, preminulo 30 osoba

S.Makedonija: 1.160 novih slučajeva, preminulo 30 osoba

Dnevnik 27.11.2020
SKOPLjE: U Severnoj Makedoniji je od 2.864 testova na koronavirus sprovedenih od poslednjeg preseka potvrđeno 1.160 novih slučajeva kovida-19, saopštilo je u četvrtak uveče ministarstvo zdravlja. Od posledica infekcije koronavirusom preminulo je još… »
Bolsonaro: Neću da primim vakcinu protiv korona virusa

Bolsonaro: Neću da primim vakcinu protiv korona virusa

RTV 27.11.2020
BRAZILIJA - Brazilski predsednik Žair Bolsonaro izjavio je da neće da primi vakcinu protiv korona virusa. On je u video objavi preko društvenih mreža u četvrtak uveče rekao da Kongres neće doneti uredbu kojom se uvodi obavezna vakcinacija, kao i da… »
Poslednji presek: U Brazilu 37.614 novozaraženih, 691 smrtni slučaj

Poslednji presek: U Brazilu 37.614 novozaraženih, 691 smrtni slučaj

Večernje novosti 26.11.2020
U BRAZILU je od poslednjeg preseka registrovano 37.614 novozaraženih, saopštilo je Ministarstvo zdravlja te zemlje. Od posledica infekcije korona virusom preminuo je 691 pacijent, prenosi agencija Rojters. U Brazilu je do sada registrovano 6.204.220… »

Vesti dana »