Povezane vesti

Lančani sudar na Pančevačkom mostu: Zatvorena traka ka centru Beograda, povređeno dvoje ljudi!

Mondo 27.11.2020
Ekipe se još uvek nalaze na mestu nesreće. Ekipe se još uvek nalaze na mestu nesreće. U Beogradu se jutros dogodio jedan saobraćajni udes, a ekipe Hitne pomoći se još uvek nalaze na mestu nesreće. Saobraćajna nesreća se dogodila u 6.39 na… »

Sudar na Pančevcu, Hitna još na licu mesta. Kolaps saobraćaja

B92 27.11.2020
Beograd -- U Beogradu se jutros dogodio jedan saobraćajni udes, a ekipe Hitne pomoći se još uvek nalaze na mestu nesreće. Saobraćajna nesreća se dogodila u 6:39 na Pančevačkom mostu u pravcu ka gradu, rečeno je Tanjugu jutros u Hitnoj pomoći… »

(FOTO) Kolaps na Pančevcu: Udes i kvar blokirali most

Nova 27.11.2020
U Beogradu se jutros dogodio jedan saobraćajni udes u kom su učestvovala najmanje dva vozila, a ekipe Hitne pomoći se još uvek nalaze na mestu nesreće. Saobraćajna nesreća se dogodila u 6:39 na Pančevačkom mostu u pravcu ka gradu, rečeno je… »

Udes na Pančevačkom mostu, dve osobe povređene

RTV 27.11.2020
BEOGRAD - Dve osobe lakše su povređene u sudaru dva vozila na Pančevackom mostu jutros oko sedam časova, a saobraćaj u smeru ka centru Beograda bio je privremeno zaustavljen. Na Pančevačkom mostu se, uz saobraćajnu nezgodu, pokvario i autobus… »

Udes na pančevcu: Pet vozila naletelo jedno na drugi, dvoje povređeno

Blic 27.11.2020
Dve osobe su lakše povređene u saobraćajnom udesu koji se jutros u 6.39 dogodio na Pančevačkom mostu u Beogradu. - Dvoje ljudi je zadobilo lakše povrede i naša ekipa ih je prevezla u Urgentni centar - rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći. Sudar se… »

Sudar na Pančevačkom mostu, dvoje povređenih

RTS 27.11.2020
Dve osobe lakše su povređene u sudaru dva vozila na Pančevačkom mostu oko sedam časova. Saobraćaj je pušten pošto je privremeno bio obustavljen. Na Pančevačkom mostu, se uz saobraćajnu nezgodu, pokvario i autobus gradskog prevoza, pa su velike… »

Duge kolone zbog lančanog na pančevcu: Povređeno dvoje, odmah prebačeni u Urgentni, još se i autobus pokvario

Kurir 27.11.2020
BEOGRAD - U Beogradu se jutros dogodio jedan saobraćajni udes, a ekipe Hitne pomoći se još uvek nalaze na mestu nesreće. Saobraćajna nesreća se dogodila u 6.39 na Pančevačkom mostu u smeru ka gradu, rečeno je u Hitnoj pomoći. Ekipe se još uvek… »

Udes na pančevcu: Zatvorena traka u smeru ka centru Beograda, ekipe Hitne pomoći su na terenu

Večernje novosti 27.11.2020
U BEOGRADU se jutros dogodio jedan saobraćajni udes, a ekipe Hitne pomoći se još uvek nalaze na mestu nesreće. Saobraćajna nesreća se dogodila u 6.39 na Pančevačkom mostu u smeru ka gradu, rečeno je u Hitnoj pomoći. Ekipe se još uvek nalaze na… »

Vesti dana »

Još 3.210 zaraženih koronom, 15 preminulih

Politika pre 5 minutajoš 45 povezanih

U Hrvatskoj potvrđena dva slučaja južnoafričkog soja korone

Radio 021 pre 41 minutajoš 17 povezanih

Opet ledeni dani: Spremite se, stiže mraz

Nova pre 2 satajoš 14 povezanih

Damjanu Šobiću određen pritvor

Politika pre 5 minutajoš 14 povezanih