Povezane vesti

Veče kada je Maradona raspametio Srbiju! Zaboravljeni video postao hit: Sa Duletom Savićem i Kusturicom pevao našu pesmu…

Blic sport 27.11.2020
Dva puta je bio u Beogradu, a oba puta je ostavio veliki trag koji se decenijama prepričava u našoj zemlji. Prvi put je posetio prestonicu Srbije 1982. godine kada je sa Barselonom gostovao , a drugi put je stigao kada je sa Emirom Kusturicom snimao… »

Kad Maradona zapeva "marširala kralja petra garda": Uživao je na splavu u Beogradu - tompus, trubači i ples!

Mondo 27.11.2020
Ako je neko voleo da se zabavlja, onda je to Maradona. I video je kako je to u Beogradu... Ako je neko voleo da se zabavlja, onda je to Maradona. I video je kako je to u Beogradu... Svet tuguje za legendarnim Dijegom Maradonom. Čuveni fudbaler preminuo… »

Maradona, Dule Savić i Kusturica pevaju „Marširala kralja Petra garda“ i „Vidovdan“: Ovako je Dijego uživao u…

Vesti online 27.11.2020
Legendarni fudbaler Dijego Armando Maradona, i te kako je, umeo da uživa u životu, a pored brojnih svetskih destinacija, u dva navrata je posetio i Beograd. Tako je Dijego prvi put posetio prestonicu Srbije 1982. godine, kada je postigao jedan od… »

Isplivao retko viđeni snimak: Maradona zapevao Marširala Kralja Petra garda (video)

Večernje novosti 26.11.2020
NA internetu se pojavio video snimak koji na najbolji način oslikava ljubav Dijega Armanda Maradone prema srpskom narodu. Radeći na dokumentarnom filmu o legendi fudbala „Maradona“, Emir Kusturica je svog glavnog junaka ugostio u Beogradu 2005… »

Vesti dana »