Povezane vesti
Preživljavam siromaštvo, svu sam snagu potrošila: Iskreno priznanje Tanje Bošković
Mondo 27.11.2020
"Ja mogu da živim bez struje sa šačicom hrane", rekla je glumica. "Ja mogu da živim bez struje sa šačicom hrane", rekla je glumica. Doajen srpskog glumišta Tanja Bošković otvoreno je pričala o situaciji u kojoj se nalazi i svim nedaćama koje su je… »
Tanja Bošković: Mogu da živim bez struje sa šačicom hrane
Nova 27.11.2020
Gostujući u emisijama "Među nama" i "Balkanskom ulicom", na televiziji Nova S, legendarna glumica Tanja Bošković govorila je o siromaštvu, nedaćama i životu umetnika u Srbiji. “Ja sam neustrašiva zato što sam stara. Zato što mi više ništa ne zavisi ni od… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro