Povezane vesti
Preživljavam siromaštvo, svu sam snagu potrošila: Iskreno priznanje Tanje Bošković
Mondo 27.11.2020
"Ja mogu da živim bez struje sa šačicom hrane", rekla je glumica. "Ja mogu da živim bez struje sa šačicom hrane", rekla je glumica. Doajen srpskog glumišta Tanja Bošković otvoreno je pričala o situaciji u kojoj se nalazi i svim nedaćama koje su je… »
Tanja Bošković: Mogu da živim bez struje sa šačicom hrane
Nova 27.11.2020
Gostujući u emisijama "Među nama" i "Balkanskom ulicom", na televiziji Nova S, legendarna glumica Tanja Bošković govorila je o siromaštvu, nedaćama i životu umetnika u Srbiji. “Ja sam neustrašiva zato što sam stara. Zato što mi više ništa ne zavisi ni od… »
Vesti dana »
Viktor Orban se oglasio dan nakon poraza na izborima: Otkrio naredne korake i zahvalio se biračima
Mondo pre 1 satjoš 39 povezanih
Tanker s naftom probio Trampovu blokadu: Evo iz koje zemlje dolazi, zabrana u potpunosti ne zaustavlja saobraćaj
Kurir pre 2 minutajoš 111 povezana
Vučić o izjavi Petera Mađara za N1: Reci ko kumuje mom i Orbanovom prijateljstvu - naš kum je "sloboda"
N1 Info pre 37 minutajoš 233 povezane
AMSS: Automobili na Preševu i Sremskoj Rači čekaju oko pola sata
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane
Bili smo više glavom u meču koji nam život znači! Obradović o novoj pobedi: Našli smo način, ali mora bolje
Dnevnik pre 12 minutajoš 26 povezanih