Повезане вести

Сузе ће вам саме потећи - Мурињов опроштај од Марадоне је нешто величанствено

Сузе ће вам саме потећи - Мурињов опроштај од Марадоне је нешто величанствено

Спортске.нет 27.11.2020
Португалац се често чуо са Дијегом, нарочито након лоших утакмица. Читав свет се у последња два дана опрашта од фудбалског аса Дијега Арманда Марадоне, али нико попут Жозеа Муриња није сажео величину блаженопочившег "Ел Пибеа"… »
Посебан опроштај муриња: Португалац са доста емоција говорио о Марадони

Посебан опроштај муриња: Португалац са доста емоција говорио о Марадони

Вечерње новости 27.11.2020
ЧИТАВ свет се у последња два дана опрашта од великој Дијега Арманда Марадоне. То је урадио и Жозе Мурињо. Славни Аргентинац је преминуо у среду поподне од последица срчаног урада у 60. години. Португласки стручњак је са… »
Мурињо: Чувајте сећање на Дијега као што је мени тата причао о Ди Стефану

Мурињо: Чувајте сећање на Дијега као што је мени тата причао о Ди Стефану

Моззарт спорт 27.11.2020
„Марадона ме увек звао после пораза, никад после победа“, каже тренер Тотенхема. Фудбалска планета и даље оплакује Дијега Араманда Марадону. Напустио је славни Аргентинац овај свет, оставио за собом дубок траг, а његово… »
Мурињо неутешан: Свет зна Марадону, мени ће Дијего недостајати, човек који ме је звао после пораза!

Мурињо неутешан: Свет зна Марадону, мени ће Дијего недостајати, човек који ме је звао после пораза!

Вечерње новости 26.11.2020
ЖОЗЕ Мурињо се опростио од Дијега Арманда Марадоне, он је открио да га је Аргентинац звао телефоном како би га охрабривао након изгубљених мечева. Мурињо сматра да ћемо лако памтити Марадоно по видео снимцима који остају на… »

Вести дана »