Повезане вести
Формирана одборничка група СПАС Крагујевац, Гавриловић тврди да Алтернатива „не постоји“
Глас Шумадије 27.11.2020
Данас је у Скупштини града формирана нова одборничка група – СПАС Крагујевац. Чине је петоро некадашњих одборника која су одборнички мандат добили на листи Сви на ову страну и до формирања градског парламента у новом сазиву… »
Од данас Шапићев СПАС у градском парламенту Крагујевца
У центар 27.11.2020
У Скупштини града формирана је нова одборничка група СПАС Александра Шапића, а шеф те одборничке групе биће Марко Гавриловић. Гавриловић је у локални парламент ушао са листе „Алтернатива“ и на протеклим изборима имао је… »
Вести дана »
"Воде медијски рат" Софија Шашић искрено проговорила о Лукасу и Соњи: Ја сам огуглала на то...
Курир пре 1 сатјош 28 повезаних
Скуп подршке Дијани Хрки у НС: Крваве шаке на раскрсницама и просторијама СНС, приведени активисти
Луфтика пре 1 данјош 57 повезаних
Орбан после разговора са Трампом: Добио сам изузеће од америчких санкција на руску енергију
Еуроневс пре 1 сатјош 57 повезаних
(Фото, видео) после сплита, на данима српске културе у Загребу Маскирани мушкарци с капуљачама скандирали и покушали да упадну Српски културни центар полиција спречила насиље!
Дневник пре 1 данјош 27 повезаних
У Београду, Бањалуци и Зворнику ухапшено неколико особа повезаних са случајем "убачени снајперисти"
Телеграф пре 1 данјош 37 повезаних