Повезане вести
Маја не попушта, али ни ја: Таки видео шта му ћерка ради у ријалитију са Јањушем, па га обузео бес! Донео одлуку!
Курир 27.11.2020
Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш све су ближи, након што су пре неколико дана завршили заједно испод покривача. Из дана у дан кочнице им попуштају све више, а емоције које су међу њима и даље присутне не успевају да… »
Тешко ми је! Изгледа да волим 2 жене: Јањуш пред милионима открио емоције, а Маринковићеву хоће да стави на тест! (видео)
Курир 27.11.2020
Марко Јањушевић Јањуш се пробудио потпуно просветљен, па је одлучио да обави један озбијан разговор са Мајом Маринковић, како би јој објаснио до каквих је закључака дошао. "Ја не могу овде без тебе, вратило ми се све из… »
Направи ми бебу, желим дечака! Маја излуђивала Јањуша, хватао се за главу, али једно јој је ипак признао! (видео)
Мондо 27.11.2020
Једна ствар га мучи када је крај Маје. Једна ствар га мучи када је крај Маје. Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш и даље умеју нормално да поразговарају после свих размирица. Овај пут су у изолацји причали о будућности, а… »
Бићеш поносан, показаћу ти да сам се променила: Маја решила, хоће бебу са Јањушем! (видео)
Курир 27.11.2020
Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш нису могли да се смире и легну на спавање, па је Јањуш отишао на цигарету. Када се вратио, започели су разговор о њиховој будућности, а Јањуш јој се пожалио на муке које га тренутно… »
Вести дана »
Уживо План је пропао; Крив је Зеленски?; Извршени жестоки удари ФОТО
Б92 пре 9 минутајош 19 повезаних
ВИДЕО: Почела пријава за легализацију нелегалних објеката – отворена платформа, објављено и видео упутство
Озон пре 19 минутајош 18 повезаних
Никола Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана: Кад је дошао из Сомбора, нико није ово ни помислио
Мондо пре 1 сатјош 18 повезаних
Тајланд извео ваздушне ударе дуж спорне границе са Камбоџом /видео/
Спутник пре 14 минутајош 12 повезаних