Povezane vesti
Maja ne popušta, ali ni ja: Taki video šta mu ćerka radi u rijalitiju sa Janjušem, pa ga obuzeo bes! Doneo odluku!
Kurir 27.11.2020
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš sve su bliži, nakon što su pre nekoliko dana završili zajedno ispod pokrivača. Iz dana u dan kočnice im popuštaju sve više, a emocije koje su među njima i dalje prisutne ne uspevaju da potisnu i… »
Teško mi je! Izgleda da volim 2 žene: Janjuš pred milionima otkrio emocije, a Marinkovićevu hoće da stavi na test! (video)
Kurir 27.11.2020
Marko Janjušević Janjuš se probudio potpuno prosvetljen, pa je odlučio da obavi jedan ozbijan razgovor sa Majom Marinković, kako bi joj objasnio do kakvih je zaključaka došao. "Ja ne mogu ovde bez tebe, vratilo mi se sve iz Zadruge 3. Uspeo sam da… »
Napravi mi bebu, želim dečaka! Maja izluđivala Janjuša, hvatao se za glavu, ali jedno joj je ipak priznao! (video)
Mondo 27.11.2020
Jedna stvar ga muči kada je kraj Maje. Jedna stvar ga muči kada je kraj Maje. Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš i dalje umeju normalno da porazgovaraju posle svih razmirica. Ovaj put su u izolacji pričali o budućnosti, a Janjuš je nako… »
Bićeš ponosan, pokazaću ti da sam se promenila: Maja rešila, hoće bebu sa Janjušem! (video)
Kurir 27.11.2020
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš nisu mogli da se smire i legnu na spavanje, pa je Janjuš otišao na cigaretu. Kada se vratio, započeli su razgovor o njihovoj budućnosti, a Janjuš joj se požalio na muke koje ga trenutno more. "Ne mogu… »
Vesti dana »
Vremenski haos nas baca na kolena! Rhmz upozorio: Ove tri grupe ljudi da se posebno paze, evo šta će nas sve mučiti
Blic pre 3 satajoš 21 povezana
Zelenski: Moramo da učinimo sve da se rat završi sledeće godine diplomatskim putem
RTV pre 2 satajoš 16 povezanih
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 3 satajoš 1 povezana
Karadžić: RTV nije namerno prekinuo program, neki ljudi nisu bili skoncentrisani na svoj posao
Radio 021 pre 2 satajoš 16 povezanih
Jasna matematika: Srbija mora da pobedi Dansku za prolaz među osam u UEFA Ligi nacija
Euronews pre 4 satijoš 14 povezanih