Повезане вести

"Певао сам на Зеленом венцу, а онда је он пришао и дао ми новац који зарадим за дан" Певачи су 10 година нераздвојни…

"Певао сам на Зеленом венцу, а онда је он пришао и дао ми новац који зарадим за дан" Певачи су 10 година нераздвојни…

Блиц 27.11.2020
Певач Милан Петковић упознао је Ненада Маринковића Гастоза на улици пре 10 година, а од тада њих двојица су нераздвојни. Наиме, Милан је свирао и певао на улици, а Ненад му је тада дао новац који иначе заради током целог дана и… »
Свирао сам у пролазу на Зелењаку, онда је наишао Гастоз: Дао му новац и повео га са собом

Свирао сам у пролазу на Зелењаку, онда је наишао Гастоз: Дао му новац и повео га са собом

Мондо 27.11.2020
Од тога дана постали су нераздвојни. Од тога дана постали су нераздвојни. Учесника ријалити програма "Паров", Ненад Маринковић Гастоз, често са наже на мети појединих ријалити играча, који истичу да он нема лове и да живи од… »
Зарађивао сам певајући на Зелењаку, нисам имао где! Онда је наишао Гастоз, из џепа извукао новац и спасао ме

Зарађивао сам певајући на Зелењаку, нисам имао где! Онда је наишао Гастоз, из џепа извукао новац и спасао ме

Курир 27.11.2020
Учесник “Парова” Ненад Маринковић Гасттозз све чешће је на мети напада Николе Лакића и Цоке Тасић који су у више наврата изјавили да Гасттозз живи на рачун фанова. Ипак, мало њих зна за хумани гест од пре десетак година, који је… »

Вести дана »