Povezane vesti
Mešoviti tim FTN-a i Šenžen univerziteta osvojio srebrnu medalju na prestižnom takmičenju
Radio 021 27.11.2020
Na šestom kineskom internacionalnom studentskom takmičenju "Internet+ za inovacije i preduzetništvo" u konkurenciji od 6,31 miliona učesnika iz 117 zemalja, mešoviti tim Fakulteta tehničkih nauka i Univerziteta u Šenženu, osvojio je srebrnu medalju. Ovaj… »
Mešoviti tim sa FTN-a i Univerziteta u Šenženu osvojio srebrnu medalju na prestižnom kineskom takmičenju
Moj Novi Sad 27.11.2020
Na šestom kineskom internacionalnom studentskom takmičenju "Internet+ za inovacije i preduzetništvo" u konkurenciji od 6,31 miliona učesnika iz 117 zemalja, mešoviti tim Fakulteta tehničkih nauka i Univerziteta u Šenženu, odneo je srebrnu medalju. Ovaj… »
Studentima FTN-a iz Novog Sada srebrna medalja na međunarodnom takmičenju
RTV 27.11.2020
BEOGRAD - Na šestom kineskom internacionalnom studentskom takmičenju "Internet+ za inovacije i preduzetništvo", u konkurenciji od 6,31 miliona učesnika iz 117 zemalja, mešoviti tim Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu i Univerziteta u… »
Vesti dana »

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i diplomatski izazovi
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 43 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 3 satajoš 29 povezanih