Povezane vesti

Uputstvo za škole: Uz onlajn nastavu i ocenjivanje na daljinu

Radio 021 27.11.2020
Stariji osnovci i srednjoškolci od ponedeljka prelaze na onlajn nastavu, a Ministarstvo prosvete otklonilo je dileme kako će se učenici ocenjivati u dopisu koje je uputilo svim školama, i u kome navodi da će i ocenjivanje biti na daljinu. "Posebnu… »

Uputstvo za škole: Uz onlajn nastavu i ocenjivanje na daljinu

RTV 27.11.2020
BEOGRAD - Stariji osnovci i srednjoškolci od ponedeljka prelaze na onlajn nastavu, a Ministarstvo prosvete otklonilo je dileme kako će se učenici ocenjivati u dopisu koje je uputilo svim školama, i u kome navodi da će i ocenjivanje biti na daljinu… »

Uputstvo za škole: Uz onlajn nastavu i ocenjivanje na daljinu

B92 27.11.2020
Beograd -- Stariji osnovci i srednjoškolci od ponedeljka prelaze na onlajn nastavu, a Ministarstvo prosvete otklonilo je dileme kako će se učenici ocenjivati. Ministarstvo je uputilo dopis svim školama u kome navodi da će i ocenjivanje biti na… »

Uputstvo za škole: Uz onlajn nastavu i ocenjivanje na daljinu

Dnevnik 27.11.2020
BEOGRAD: Stariji osnovci i srednjoškolci od ponedeljka prelaze na onlajn nastavu, a Ministarstvo prosvete otklonilo je dileme kako će se učenici ocenjivati u dopisu koje je uputilo svim školama, i u kome navodi da će i ocenjivanje biti na daljinu… »

Saznajemo: Evo kako će se ocenjivati stariji osnovci i srednjoškolci dok traje onlajn nastava! Ovo je detaljno uputstvo…

Blic 27.11.2020
Manji broj ocena potrebnih za zaključivanje,mogućnost da đaci ostanu neocenjeni na polugodištu ako su bili bolesni kao i ocenjivanje na daljinu osnovni su zaključci novog Pravilnika koje je Ministarstvo prosvete poslalo svim obrazovnim institucijama… »

Školama stiglo uputstvo za onlajn: Uz nastavu na daljinu i ocenjivanje na daljinu i to ovako! Evo šta je sugerisano…

Kurir 27.11.2020
Ukoliko je učenik nezadovoljan predlogom zaključne ocene na kraju polugodišta, može se za njega organizovati odgovaranje u školi uz poštovanje svih epidemioloških mera. BEOGRAD - Stariji osnovci i srednjoškolci od ponedeljka prelaze na onlajn… »

Kako će učenike ocenjivati onlajn

Nova 27.11.2020
Stariji osnovci i srednjoškolci od ponedeljka prelaze na onlajn nastavu, a Ministarstvo prosvete otklonilo je dileme kako će se učenici ocenjivati u dopisu koje je uputilo svim školama, i u kome navodi da će i ocenjivanje biti na daljinu. Podsećamo… »

Objavljeno upustvo za onlajn nastavu: Učenici će se u narednom periodu ocenjivati na ovaj način!

Mondo 27.11.2020
Nastavnici treba da insistiraju na bitnim sadržajima, tj. na sadržajima koji su ključni za ostvarivanje ishoda obaveznog predmeta, izbornog programa i slobodne nastavne aktivnosti. Nastavnici treba da insistiraju na bitnim sadržajima, tj. na… »

Onlajn ocenjivanje od ponedeljka

Danas 27.11.2020
Učenici koji od ponedeljka prelaze na onlajn rad biće ocenjivani „na daljinu“. Dolazak u školu biće omogućen samo đacima koji ne budu zadovoljni predlogom zaključne ocene, navodi se u uputstvima Ministarstva koje su danas dobile osnovne i… »

Uputstvo za škole: Uz onlajn nastavu i ocenjivanje na daljinu

IndeksOnline 27.11.2020
BEOGRAD – Stariji osnovci i srednjoškolci od ponedeljka prelaze na onlajn nastavu, a Ministarstvo prosvete otklonilo je dileme kako će se učenici ocenjivati u dopisu koje je uputilo svim školama, i u kome navodi da će i ocenjivanje biti na daljinu… »

Evo kako će se ocenjivati učenici: Ministarstvo prosvete izdalo uputstvo za nastavnike za rad na daljinu

Večernje novosti 27.11.2020
STARIJI osnovci i srednjoškolci od ponedeljka prelaze na onlajn nastavu, a Ministarstvo prosvete otklonilo je dileme kako će se učenici ocenjivati u dopisu koje je uputilo svim školama, i u kome navodi da će i ocenjivanje biti na daljinu. - Posebnu… »

Vesti dana »