Povezane vesti

Hapšenje u novom sadu: Zaplenjeno skoro kilogram i po marihuane i znatna količina novca

Blic 27.11.2020
Novosadska policija uhapsila je G. V. (35) sa područja Apatina zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana u kome osumnjičeni neprijavljeno boravi policija je pronašla 1,4 kg… »

Novosađanin tukao devojku u kolima: Prolaznica primetila zlostavljanje i pozvala policiju, uhapšen nasilnik

Blic 27.11.2020
Novosadska policija uhapsila je D. S. (29) zbog sumnje da je učinio krivično delo zlostavljanje i mučenje. Sumnja se da je D. S. prekjuče u automobilu tukao svoju dvadesetosmogodišnju devojku iz Novog Sada, ne dozvoljavajući joj da napusti vozilo, a… »

Novosađanin uhapšen nakon što je tukao devojku u kolima

Radio 021 27.11.2020
D. S. (29) uhapšen je nakon što je tukao svoju devojku u kolima. Kako navode u novosadskoj policiji, on je osumnjičen da je prekjuče u automobilu tukao 28-godišnjakinju, ne dozvoljavajući joj da napusti vozilo i pritom joj naneo lakše telesne… »

Provalio u restoran i ukrao televizor i flaše pića

Nova 27.11.2020
Policajci iz Vrbasa uhapsili su V. K. (34) iz Novog Sada, zbog sumnje da je učinio krivična dela teška krađa i krađa. Sumnja se da je, polovinom novembra, V. K. provalio u jedan restoran u Zmajevu i ukrao televizor i nekoliko flaša pića. Takođe… »

Kod dilera pronađene dve vagice i 1,4 kilograma marihuane

Nova 27.11.2020
Novosadska policija uhapsila je G.P. (35) iz Apatina kod kojeg je pronađeno 1,4 kilograma marihuane. Pretresom stana u kome osumnjičeni neprijavljeno boravi policija je pronašla marihuanu, dve digitalne vage i znatnu sumu novca za koji se sumnja da… »

Novosađanin tukao devojku u kolima: Prolaznica primetila zlostavljanje i pozvala policiju svađa počela oko telefona

Kurir 27.11.2020
Novosadska policija uhapsila je D.S. (29) zbog sumnje da je učinio krivično delo zlostavljanje i mučenje. Sumnja se da je D.S. prekjuče u automobilu tukao svoju dvadesetosmogodišnju devojku iz Novog Sada, ne dozvoljavajući joj da napusti vozilo, a… »

Diler odao štek za drogu: Zaplenjeno skoro kilogram i po marihuane i znatna količina novca

Kurir 27.11.2020
Novosadska policija uhapsila je G.V. (35) sa područja Apatina zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana u kome osumnjičeni neprijavljeno boravi policija je pronašla 1,4 kg… »

Ukrao televizor i flaše pića: Uhapšen Novosađanin osumnjičeni za provalu u restoran u Zmajevu

Kurir 27.11.2020
Policija u Vrbasu uhapsila je V.K. (34) iz Novog Sada zbog sumnje da je učinio krivična dela teška krađa i krađa. Sumnja se da je V.K. polovinom novembra provalio u jedan restoran u Zmajevu i ukrao televizor i nekoliko flaša pića. Takođe sumnja se… »

Tukao devojku u kolima: Prolaznica u Novom Sadu primetila zlostavljanje i zvala policiju, svađa počela oko telefona

Mondo 27.11.2020
Novosadska policija uhapsila je D.S. (29) zbog sumnje da je učinio krivično delo zlostavljanje i mučenje. Novosadska policija uhapsila je D.S. (29) zbog sumnje da je učinio krivično delo zlostavljanje i mučenje. Sumnja se da je D.S. prekjuče u… »

Provalio u restoran u Zmajevu: Uhapšen muškarac iz Novog Sada, osumnjičen za tešku krađu

Večernje novosti 27.11.2020
POLICIJA u Vrbasu uhapsila je V. K. (34) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela teška krađa i krađa. Sumnja se da je, polovinom novembra, V. K. provalio u jedan restoran u Zmajevu i ukrao televizor i nekoliko flaša… »

U automobilu tukao devojku: U Novom Sadu uhapšen osumnjičeni za zlostavljanje i mučenje

Večernje novosti 27.11.2020
NOVOSADSKA policija je uhapsila D. S. (29), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo zlostavljanje i mučenje. On se sumnjiči da je, prekjuče, u automobilu, tukao svoju dvadesetosmogodišnju devojku, ne dozvoljavajući joj da napusti… »

Novosađanin osumnjičen za krađe u Zmajevu i Vrbasu

Dnevnik 27.11.2020
NOVI SAD: Policajci u Vrbasu uhapsili su V. K. (1986) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela teška krađa i krađa. Sumnja se da je, polovinom novembra, V. K. provalio u jedan restoran u Zmajevu i ukrao televizor i… »

U Novom Sadu uhapšeni Apatinac i Pivničanin zbog droge

Dnevnik 27.11.2020
NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su G. V. (1985), sa područja Apatina, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Kako je… »

Uhapšen Novosađanin, osumnjičen da je u automobilu tukao devojku

Dnevnik 27.11.2020
NOVI SAD: Policija u Novom Sadu uhapsila je D. S. (1991), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo zlostavljanje i mučenje. Sumnja se da je, prekjuče, u automobilu, tukao svoju dvadesetosmogodišnju devojku, ne dozvoljavajući joj da… »

Vesti dana »