Повезане вести
Лукашенко: Повлачим се…
Вести онлине 27.11.2020
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да он, према новом Уставу, неће више бити на тој функцији, пренела је руска агенција РИА. Претходно је Лукашенко рекао да ц́е тема уставних измена бити стављена на јавну… »
Александар Лукашенко: Последњи диктатор у Европи
Нова 27.11.2020
"Када на снагу ступи нови устав, више нећу бити председник. Зато, смирите се, поднесите то мирно", рекао је данас председник Белорусије Александар Лукашенко, после 26 година на власти. Вишемесечни протести који су кренули после… »
Лукашенко најавио одлазак
РТВ 27.11.2020
МИНСК - Белоруски председник Александар Лукашенко најавио је данас да ће одступити са председничке позиције када се усвоји нови Устав и предложио да се реформама ограниче председничка овлашћења, али за те потезе није дао… »
Лукашенко најавио да ће напустити предсједничко мјесто када се усвоји нови устав
Слободна Европа 27.11.2020
Александер Лукашенко, који Бјелорусијом влада 26 година, рекао је да ће напустити предсједничку позицију након усвајања новог устава, преноси бјелоруска новинска агенција Белта. "Према новом уставу, ја нећу са вама радити као… »
Лукашенко најављује повлачење након усвајања новог Устава
Данас 27.11.2020
Председник Белорусије Александар Лукашенко најавио је данас повлачење након усвајања новог Устава, јавила је агенција Белта. „Нец́у радити са вама као председник према новом Уставу“, рекао је Лукашенко, како преноси Ројтерс, не… »
Лукашенко: Повлачим се након усвајања новог Устава
Н1 Инфо 27.11.2020
Председник Белорусије Александар Лукашенко најавио је данас повлачење након усвајања новог Устава, јавила је агенција Белта. "Нец́у радити са вама као председник према новом Уставу", рекао је Лукашенко, како преноси Ројтерс, не… »
Лукашенко шокирао: Нећу бити ваш председник ако се усвоји нови Устав - Биће горе ако нам потуре рат!
Вечерње новости 27.11.2020
БЕЛОРУСКИ лидер Александар Лукашенко изјавио је да неће више обављати функцију председника државе уколико се усвоји нови Устав. - Ја не правим нови Устав да одговара мени. У случају усвајања новог Устава ја више са вама нећу… »
"Одлазим": Лукашенко: Кад се усвоји нови устав Нећу бити председник
Блиц 27.11.2020
Белоруски председник Александар Лукашенко рекао је да ће се повући са функције председника након усвајања новог устава, цитирала га је белоруска новинска агенција "Белта". - Нећу радити с вама као председник према новом уставу -… »
Лукашенко напушта место председника: Нови устав мења Белорусију
Правда 27.11.2020
Белоруски предсједник Александар Лукашенко изјавио је данас да ће се повући са функције после усвајања новог Устава, јавила је агенција Белта. - Нећу радити као председник са вама под новим уставом - рекао је Лукашенко, али није… »
Лукашенко: Одлазим кад донесемо нови устав
Дневник 27.11.2020
МИНСК: Председник Белорусије Александар Лукашенко рекао је данас да неће бити на челу државе када буде донет нови устав, пренела је агенција РИА. "Не доносим никакав устав за себе. Нећу радити као председник са новим уставом… »
Лукашенко: Одлазим!
Нова 27.11.2020
Александар Лукашенко је изјавио да по новом Уставу Белорусије, он више неће бити председник те државе, преноси РИА позивајући се на агенцију Белта. Лукашенко заявил, что не будет президентом при новой Конституции… »
Вести дана »

Владан Милојевић отворено признао: „Не знам колико дуго ћу бити тренер Црвене звезде!“
Хот спорт пре 6 минутајош 18 повезаних

Саобраћајци појачавају контролу: Посебан опрез на пешачком прелазу!
Б92 пре 12 минутајош 13 повезаних

Напад на Полтавску област, стала производња гаса; ФСБ: НАТО умешан у инциденте са дроновима изнад ЕУ
РТС пре 26 минутајош 13 повезаних

Хамас предао тела два таоца, поручио да треба времена да се из рушевина извуче још тела
НИН пре 1 сатјош 9 повезаних