Повезане вести

Српски таленат о'ладио грке пред одлазак у НБА: Волим вас, али од почетка сам изабрао да играм за Србију!

Српски таленат о'ладио грке пред одлазак у НБА: Волим вас, али од почетка сам изабрао да играм за Србију!

Мондо 27.11.2020
Није имао дилему ниједног тренутка. Није имао дилему ниједног тренутка. Алексеј Покушевски је један од младих играча о којем би се наредних година могло причати и у НБА лиги. Овај момак је на недавном НБА драфту био изабран као… »
„Волим Грчку, али сам изабрао Србију“

„Волим Грчку, али сам изабрао Србију“

Вести онлине 27.11.2020
Млади српски кошаркаш Алексеј Покушевски постао је нови играч Оклахома Сити Тандера након што га је на НБА драфту као 17. пика прве рунде изабрала Минесота. До сада је 19-годишњи млади крилни играч градио каријеру у… »
Грци провоцирали новог Србина у НБА! Питали га да ли жали што нема њихов пасош, а остали су затечени оштрим одговором који их…

Грци провоцирали новог Србина у НБА! Питали га да ли жали што нема њихов пасош, а остали су затечени оштрим одговором који их…

Спортал блиц 27.11.2020
Годинама уназад привлачио је пажњу јавности талентом, а у епицентар је доспео на овогодишњем НБА драфту, Момак који је прошао млађе категорије репрезентације Србије, кошаркашки се формирао у Грчкој, у коју је стигао као… »

Вести дана »