Povezane vesti

Komšije raspalile po Nataši Bekvalac: Stalno je bez šminke i obučena apa-drapa, a zbog jedne stvari totalno pobesni!

Komšije raspalile po Nataši Bekvalac: Stalno je bez šminke i obučena apa-drapa, a zbog jedne stvari totalno pobesni!

Mondo 27.11.2020
Otkrili kakav je pevačica sused i pojedine detalje iz njenog privatnog života. Otkrili kakav je pevačica sused i pojedine detalje iz njenog privatnog života. Nataša Bekvalac već neko vreme živi u luksuznom kompleksu u cenrtu Novog Sada, a njene… »
"U pidžami šeta psa": Komšije progovorile o Nataši Bekvalac: "Kad sam je video nisam mogao da verujem. Brzo se iznervirala…

"U pidžami šeta psa": Komšije progovorile o Nataši Bekvalac: "Kad sam je video nisam mogao da verujem. Brzo se iznervirala…

Blic 27.11.2020
Novosađanka Nataša Bekvalac već izvesno vreme provodi u luksuznom kompleksu koji je napravljen u centru Novog Sada. Tragom informacije da baš tu živi Panonska Barbika, odlučili smo da se kod njenih komšija raspitamo kakva je pevačica privatno kada… »
Komšije iz elitnog dela ns raskrinkale natu! Bez šminke, sva apa-drapa ide u šetnju, daje dobar bakšiš, a evo zašto je…

Komšije iz elitnog dela ns raskrinkale natu! Bez šminke, sva apa-drapa ide u šetnju, daje dobar bakšiš, a evo zašto je…

Kurir 27.11.2020
Novosadanka Nataša Bekvalac već izvesno vreme provodi u luksuznom kompleksu koji je napravljen u centru Novog Sada. Prvi komšija koji je hteo da priča rekao je je sretao nekoliko puta i to obično ujutru. - Vidao sam je ujutru kako šeta kuče… »

Vesti dana »