Повезане вести

Комшије распалиле по Наташи Беквалац: Стално је без шминке и обучена апа-драпа, а због једне ствари тотално побесни!

Комшије распалиле по Наташи Беквалац: Стално је без шминке и обучена апа-драпа, а због једне ствари тотално побесни!

Мондо 27.11.2020
Открили какав је певачица сусед и поједине детаље из њеног приватног живота. Открили какав је певачица сусед и поједине детаље из њеног приватног живота. Наташа Беквалац већ неко време живи у луксузном комплексу у ценрту… »
"У пиџами шета пса": Комшије проговориле о Наташи Беквалац: "Кад сам је видео нисам могао да верујем. Брзо се изнервирала…

"У пиџами шета пса": Комшије проговориле о Наташи Беквалац: "Кад сам је видео нисам могао да верујем. Брзо се изнервирала…

Блиц 27.11.2020
Новосађанка Наташа Беквалац већ извесно време проводи у луксузном комплексу који је направљен у центру Новог Сада. Трагом информације да баш ту живи Панонска Барбика, одлучили смо да се код њених комшија распитамо каква је… »
Комшије из елитног дела нс раскринкале нату! Без шминке, сва апа-драпа иде у шетњу, даје добар бакшиш, а ево зашто је нервозна…

Комшије из елитног дела нс раскринкале нату! Без шминке, сва апа-драпа иде у шетњу, даје добар бакшиш, а ево зашто је нервозна…

Курир 27.11.2020
Новосаданка Наташа Беквалац већ извесно време проводи у луксузном комплексу који је направљен у центру Новог Сада. Први комшија који је хтео да прича рекао је је сретао неколико пута и то обично ујутру. - Видао сам је ујутру… »

Вести дана »