Povezane vesti
Komšije raspalile po Nataši Bekvalac: Stalno je bez šminke i obučena apa-drapa, a zbog jedne stvari totalno pobesni!
Mondo 27.11.2020
Otkrili kakav je pevačica sused i pojedine detalje iz njenog privatnog života. Otkrili kakav je pevačica sused i pojedine detalje iz njenog privatnog života. Nataša Bekvalac već neko vreme živi u luksuznom kompleksu u cenrtu Novog Sada, a njene komšije… »
"U pidžami šeta psa": Komšije progovorile o Nataši Bekvalac: "Kad sam je video nisam mogao da verujem. Brzo se iznervirala…
Blic 27.11.2020
Novosađanka Nataša Bekvalac već izvesno vreme provodi u luksuznom kompleksu koji je napravljen u centru Novog Sada. Tragom informacije da baš tu živi Panonska Barbika, odlučili smo da se kod njenih komšija raspitamo kakva je pevačica privatno kada… »
Komšije iz elitnog dela ns raskrinkale natu! Bez šminke, sva apa-drapa ide u šetnju, daje dobar bakšiš, a evo zašto je nervozna…
Kurir 27.11.2020
Novosadanka Nataša Bekvalac već izvesno vreme provodi u luksuznom kompleksu koji je napravljen u centru Novog Sada. Prvi komšija koji je hteo da priča rekao je je sretao nekoliko puta i to obično ujutru. - Vidao sam je ujutru kako šeta kuče. Ljubazna je… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro