Povezane vesti
Maradonina ćerka: Donosim ti bele rade i molim te… FOTO
Nova 27.11.2020
Dalma Maradona, ćerka preminule legende, Dijega Maradone, emotivnom porukom se oprostila od svog oca. Glumica, prezenterka i pevačica je na svom Instagram nalogu ostavila pismo svom ocu. “Uvek sam se plašila svoje smrti, ali sada ne jer znam da će… »
Sećate li se čuvene devojčice sa cvetom? To je Maradonina najstarija ćerka i ona danas ima samo jednu želju!
Sportske.net 27.11.2020
Najstarija naslednica preminulog asa oglasila se na društvenim mrežama. Najstarija ćerka Dijega Armanda Maradone Dalma prilično emotivno se oprostila na drušvenim mrežama od preminulog oca podsećajući na čuvenu fotografiju iz njenog detinjstva… »
Maradonina ćerka se oprostila od oca: Oglasila se emotivnom porukom koja će vas dirnuti! (foto)
Mondo 27.11.2020
Dalmi je veoma teško... Dalmi je veoma teško... Smrt Dijega Maradone duboko je potresla Argentinu. Na dan njegove sahrane viđeni su veliki neredi u Buenos Ajresu, a čitav svet se oprašta od jednog od najvećih fudbalera svih vremena. Sada je to… »
Oglasila se maradonina ćerka: Njene reči slamaju srca (foto)
Večernje novosti 27.11.2020
LEGENDARNI Dijego Armando Maradona je sahranjen na periferiji Bunos Ajresa, a sada se na društvenim mrežama oglasila njegova ćerka Dalma. - Uvek sam se plašila svoje smrti, ali sada ne... Jer znam da će to biti trenutak kada ću te ponovo videti i… »
Vesti dana »
Hirurg, funkcioner Zavetnika i otac državnog sekretara godinama drži nelegalne domove za stare
N1 Info pre 6 satijoš 5 povezanih
Izrael pustio iz zatvora 183 Palestinca u petoj rundi razmene talaca za zatvorenike
Novi magazin pre 5 minutajoš 19 povezanih