Повезане вести
Марадонина ћерка: Доносим ти беле раде и молим те… ФОТО
Нова 27.11.2020
Далма Марадона, ћерка преминуле легенде, Дијега Марадоне, емотивном поруком се опростила од свог оца. Глумица, презентерка и певачица је на свом Инстаграм налогу оставила писмо свом оцу. “Увек сам се плашила своје смрти, али сада… »
Сећате ли се чувене девојчице са цветом? То је Марадонина најстарија ћерка и она данас има само једну жељу!
Спортске.нет 27.11.2020
Најстарија наследница преминулог аса огласила се на друштвеним мрежама. Најстарија ћерка Дијега Арманда Марадоне Далма прилично емотивно се опростила на друшвеним мрежама од преминулог оца подсећајући на чувену фотографију из… »
Марадонина ћерка се опростила од оца: Огласила се емотивном поруком која ће вас дирнути! (фото)
Мондо 27.11.2020
Далми је веома тешко... Далми је веома тешко... Смрт Дијега Марадоне дубоко је потресла Аргентину. На дан његове сахране виђени су велики нереди у Буенос Ајресу, а читав свет се опрашта од једног од највећих фудбалера свих… »
Огласила се марадонина ћерка: Њене речи сламају срца (фото)
Вечерње новости 27.11.2020
ЛЕГЕНДАРНИ Дијего Армандо Марадона је сахрањен на периферији Бунос Ајреса, а сада се на друштвеним мрежама огласила његова ћерка Далма. - Увек сам се плашила своје смрти, али сада не... Јер знам да ће то бити тренутак када ћу… »
Вести дана »

Ухапшен мушкарац, код себе имао две пушке: Прве фотографије хаоса у Београду на води: Полиција блокирала цело насеље (фото, видео)
Блиц пре 2 сатајош 9 повезаних

Министар финансија: Делегације ММФ-а следеће недеље у Београду, разговори о буџету Србије
Данас пре 7 сатијош 2 повезане

"Спремни смо да одговоримо": Кфор: Потврђујемо изјаве тзв. Кбс да су грешком скренули
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Честитао сам орбану": Огласио се Вучић о сусрету Трампа и Путина у Будимпешти: Договорили смо и наш сусрет у наредних седам дана
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Подигнута оптужница против Џона Болтона због задржавања поверљивих докумената
Политика пре 1 сатјош 4 повезане