Повезане вести

Трансвестит Кики се сели за Турску? Турски фудбалер одлепио за њом и постаје његова жена?

Трансвестит Кики се сели за Турску? Турски фудбалер одлепио за њом и постаје његова жена?

Курир 27.11.2020
Трансродни Кристијан Николић Кики (24) рођен је у Шапцу,а јавност га је упознала у ријалити програму „Парови“. Наиме, Кики је сада на свом Инстаграм профилу поделила две фотографије , на којима открива да се дописује са… »
Надежда је оптужила да се набацивала њеном супругу: Огласила се Ивана Хуррицане и жестоко их спустила!

Надежда је оптужила да се набацивала њеном супругу: Огласила се Ивана Хуррицане и жестоко их спустила!

Мондо 27.11.2020
Певачица одмах реаговала на трвдње Надежде Биљић! Певачица одмах реаговала на трвдње Надежде Биљић! Тома Панић недавно је изреволтирао своју невенчану супругу Надежду Биљић причама које је у Задрузи рекао реперу Ненаду… »
Након прича да се набацивала Томи у клубу, огласила се Ивана Хуррицане! Певачица открила истину, па им овако запушила уста!

Након прича да се набацивала Томи у клубу, огласила се Ивана Хуррицане! Певачица открила истину, па им овако запушила уста!

Курир 27.11.2020
Тома Панић изреволтирао је невенчану супругу Надежду Биљић причама које је рекао реперу Ненаду Алексићу Ша. Он је причао о Надеждиним наводним љубоморним сценама које му је правила, те на ову тему Биљићева није остала имуна и… »
Надежда побеснела па открила томину аферу са иваном хуррицане: Доста сам ја ћутала и опраштала! (фото)

Надежда побеснела па открила томину аферу са иваном хуррицане: Доста сам ја ћутала и опраштала! (фото)

Мондо 27.11.2020
Певачица на свом Инстаграму објавила да се певачица набацивала њеном супругу! Певачица на свом Инстаграму објавила да се певачица набацивала њеном супругу! Надежда Биљић, певачица коју је партнер Тома Панић преварио у… »
Надежда решила да скроз раскринка Тому! Изнела да се Панићу набацивала Ивана Николић, па поручила: Доста сам ћутала и…

Надежда решила да скроз раскринка Тому! Изнела да се Панићу набацивала Ивана Николић, па поручила: Доста сам ћутала и…

Курир 27.11.2020
Након што је Тома Панић јавно проговорио о Надеждиним наводним аферама, Биљићева је решила да раскринка оца њеног детета. Наиме, Биљићева је на свом Инстаграм профилу написала да му се Ивана Николић из групе Хуррицане… »

Вести дана »